Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Με εντελώς διαφορετικούς στόχους συγκρούονται στο τοπικό ντέρμπυ Όλυμπος και Βολίδα

Κοντράστ συναισθημάτων

Στο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος φυσικά και ξεχωρίζει το ντέρμπυ μεταξύ των δύο εκπροσώπων του νησιού που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Ο Όλυμπος θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρήσει τις απειροελάχιστες ελπίδες παραμονής, η οποία αν τελικά επιτευχθεί έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θα πρόκειται περί θαύματος.
Από την άλλη πλευρά η Βολίδα χωρίς το παραμικρό άγχος και με τον αέρα της άνεσης που της προσφέρει η βαθμολογική της θέση, θα ψάξει με τη σειρά της το τρίποντο έχοντας και το νου της στο παιχνίδι της πρωτοπόρου Δόξας Κρανούλας στις Φυτείες. Επιπλέον η ομάδα του Δήμου Αχιλλείων βρίσκεται και σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μετά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έπειτα από τη νίκη της την Τετάρτη με 2-1 επί του Μακεδονικού Φούφας.
Διαιτητικό τρίο ορίστηκε από την Κέρκυρα με άρχοντα του αγώνα τον Πρωτοψάλτη και βοηθούς τους Προβατά και Μούρμουρα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
5ος ΟΜΙΛΟΣ - 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9 (17.00)
Ολύμπου: ΟΛΥΜΠΟΣ – ΒΟΛΙΔΑ
Ναυπάκτου: ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ
Παχυκαλάμου: ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κόνιτσας: ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Φυτειών: ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ - ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
Αγρινίου: ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ – ΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Βόνιτσας: ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ 3-0αα
Ρεπό: ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Σκέψεις για κατάργηση του Περιφερειακού

Την κατάργηση του Περιφερειακού πρωταθλήματος εξετάζει η ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν σκέψεις να ενοποιηθεί από του χρόνου μαζί με τη Γ' Εθνική. Ένα από τα σχέδια που εξετάζονται είναι η δημιουργία τεσσάρων ομίλων στην μεγαλύτερη κατηγορία (4Χ18 ή 4Χ16) και κατάργηση του Περιφερειακού. Παράλληλα, από τις ΕΠΣ όλης της χώρας θα διεξάγονται αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.
Πάντως, τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, αφού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου