Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Photo by: STAMATIS KATAPODIS



Χωρίς στόχους ο ΑΟ Κέρκυρα φιλοξενείται τη Δευτέρα στη Ρόδο από το Διαγόρα

Τυπική διαδικασία

Ελλείψει κινήτρων οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Β’ Εθνικής περισσότερο μοιάζουν με αγγαρεία για τον ΑΟ Κέρκυρα που εγκατέλειψε με τον πιο άχαρο τρόπο(εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ουραγό Καστοριά) και τις τελευταίες, αμυδρές είναι η αλήθεια, ελπίδες διεκδίκησης της 3ης θέσης.

Το ιδιόμορφο κλίμα που επικρατεί όπως είναι φυσικό έχει ‘μουδιάσει’ τους πάντες στα αποδυτήρια που περιμένουν πια τη λύτρωση που θα έλθει με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όσον αφορά την επόμενη ημέρα τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, θεωρείται όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο πως εν’ όψει της νέας σεζόν θα υπάρξουν ριζικές και δραστικές αλλαγές.

Τη Δευτέρα ο ΑΟΚ που έχει βλέψεις πλέον μόνο για την τιμητική 4η θέση θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο το Διαγόρα, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γκουστάβο, Κολοτούρο, τον τραυματία Φλαβίνιο ενώ εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει η συμμετοχή του Αθανασιάδη στην αποστολή καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση στο δικέφαλο και όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/3 (17.45)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΒΑΛΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Οι αγώνες:
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΒΑΛΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
θα έχουν παράλληλη σύνδεση από την ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου