Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

«3η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Απριλίου, στο ξενοδοχείο CORFU HOLIDAY PALACE HOTEL η «3η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», που καθιέρωσε από το 2006 το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, για να αναδείξει τον κοινωνικό ρόλο, την αξία και την προσφορά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία των διοργανωτών της εκδήλωσης, ενώ πολλές στιγμές υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση, που προκάλεσε η παρουσία ανθρώπων που έγραψαν την ιστορία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου πριν από πολλά χρόνια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:
Ο Βουλευτής Χαρ. Χαραλάμπους.
Ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Σωτήρης Βόσδου.
Οι Αντινομάρχες Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης και Μάκης Σκορδίλης.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Π Β’-Γ’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης
Το μέλος της Ο.Δ.Π.Ε Ιωακείμ Γεωργούδης.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας Χρ. Προβατάς.
Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Κλεομένης Σπάχος
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κέρκυρας Πέτρος Δημάκος.
Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.
Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμων του νομού μας.
Παράγοντες, ποδοσφαιριστές και προπονητές των σωματείων της Κέρκυρας, καθώς και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Εισηγήσεις έκαναν οι:
- Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο Σοφοκλής Πιλάβιος με θέμα: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σήμερα».
- Ο Διευθυντής Ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ Θεόδωρος Θεοδωρίδης με θέμα: «Η θέση της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
- Ο τιμ Μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Τάκης Φύσσας με θέμα «Η Εθνική ομάδα, μια υπόθεση όλων των Ελλήνων».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:
1. Οι Δήμοι Θιναλίων και Εσπερίων, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατασκεύασαν και 2ο γήπεδο ποδοσφαίρου στα όριά τους.
Η πρωτοβουλία τους αποτελεί την καλύτερη βάση για την ανάπτυξη ενός σημαντικού κοινωνικού έργου, μια πολύτιμη προσφορά στη νεολαία της περιοχής τους.
Έτσι είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί εκτός των άλλων μπορούν να λειτουργήσουν ως πρότυπα και για άλλες περιοχές του τόπου μας που υστερούν στον τομέα αυτό.
Η τοπική αυτοδιοίκηση παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει θα πρέπει να παρέχει στις τοπικές κοινωνίες δυνατότητες αντιμετώπισης των σοβαρών κινδύνων που αντιμετωπίζουν, κυρίως τα παιδιά μας.

2. Οι Πρωταθλητές-κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008
Α1 κατηγορία: Όλυμπος
Α κατηγορία: Α.Ο Κοντόκαλι
Β1 κατηγορία: Οδυσσέας Αυλιωτών
Β2 κατηγορία: Ομόνοια
Γ κατηγορία: Μέγας Αλέξανδρος
Κυπελλούχος: Βολίδα
Κυπελλούχος ελπίδας: Α.Ε Καναλίων
Παιδικό: Α.Ε Καναλίων
Προπαίδων: Όλυμπος
Τζούνιορς: Α.Ε Καναλίων

3. Παλιά στελέχη της διοίκησης του ποδοσφαίρου
Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε ανθρώπους που στο παρελθόν πρόσφεραν σημαντικό έργο στη διοίκηση του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Παράγοντες που σε εποχές δύσκολες για το ποδόσφαιρο διέθεσαν χρόνο και με μεράκι και κέφι υπηρέτησαν τον αθλητισμό ως ένα μεγάλο αγαθό για τον τόπο και τη νεολαία μας. Οι παράγοντες είναι:
Σπύρος Μιχαλάς, Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τη δεκαετία του 1950.
Νίκος Καρύδης, Μέλος και Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τη δεκαετία του 1970.
Δημήτρης Σουβλάκης, Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Κέρκυρας και μέλος της πρώτης διοίκησης της Ε.Π.Σ Ζακύνθου το 1987.

4. Παλιοί παράγοντες του ποδοσφαίρου, που ανάλωσαν τη ζωή τους μέσα στα γήπεδα, αφουγκράστηκαν αγωνίες, ένιωσαν έντονες συγκινήσεις, τις χαρές και τις λύπες που προσφέρει ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο.
Η Ε.Π.Σ Κέρκυρας και όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου τους τίμησε, για την προσφορά τους και τις υπηρεσίες τους στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.
Είναι οι παλιοί παράγοντες του ποδοσφαίρου:
Σπύρος Κοντός, Πρόεδρος του Κερκυραϊκού, που προέκυψε από τη συγχώνευση των σωματείων ΑΡΗΣ, ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ το 1965.
Απόστολος Βλάχος, Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΟΥ τη δεκαετία του 1970.
Τσαγκαράτος Δημοσθένης, Πρόεδρος του Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ τη δεκαετία του 1970.
Τρέτσης Χαρίλαος, Γεν. Γραμματέας του ΟΛΥΜΠΟΥ τη δεκαετία του 1950.

5. Διεθνείς διαιτητές
Το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και ο ίδιος ο τόπος μας η Κέρκυρα, έχουν την τύχη και την τιμή να έχουν πρεσβευτές τους 2 άξιους ανθρώπους. Δύο διαιτητές που κατάφεραν με την αγωνιστική παρουσία και το ήθος τους να ξεπεράσουν τα στενά όρια της χώρας μας και να εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη.
Κάτι που κάποτε φάνταζε άπιαστο όνειρο, σήμερα είναι μια πραγματικότητα για τη διαιτησία μας. Και αυτό εκτός από όλα τα άλλα αποτελεί και το καλύτερο πρότυπο για μια νέα γενιά διαιτητών που ακολουθεί και προδιαγράφει ένα θετικό μέλλον.
Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε τους διαιτητές: Τάσο Κάκο, για την επιλογή και προαγωγή του ως διεθνή διαιτητή και τη συμμετοχή του στη Super league και Σπύρο Τρύφωνα, για τη σπουδαία παρουσία του στη Super league και την προαγωγή του σε διεθνή βοηθό διαιτητή.
Μέσα από αυτούς τιμήθηκε και όλη η Κερκυραϊκή διαιτησία για τα σημαντικά βήματα που έκανε τα τελευταία χρόνια.

6. Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπ/σης, που αναδείχτηκαν πρωταθλητές στα σχολικά πρωταθλήματα τη σχολική χρονιά 2007-2008:
Το 5ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, το οποίο με προπονήτρια την κα Ιωάννα Παγκράτη κατάφερε να αποκλείσει στην επόμενη φάση τις πρωταθλήτριες ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας
και το Γυμνάσιο Καρουσάδων.

7. Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε τους προπονητές Κώστα Νατσίκο και Δημήτρη Κάντα για την πολύχρονη προσφορά τους στον Κερκυραϊκό αθλητισμό. Μια προσφορά που ξεπερνά τα στενά όρια των γηπέδων του ποδοσφαίρου και διευρύνεται σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής και δράσης του τόπου μας.

8. Τα σωματεία που συμμετέχουν στο «7ο κύπελλο ελπίδας», μια διοργάνωση που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την ανάπτυξη του νεανικού ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα.
Το Κύπελλο ελπίδας είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε η Ε.Π.Σ.Κ πριν από 7 χρόνια και παρά τους σοβαρούς ανασταλτικούς παράγοντες που υπάρχουν για τα παιδιά της ηλικίας που φοιτούν στο Λύκειο και το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται καθημερινές αγκαλιάστηκε από τα σωματεία μας και παρουσιάζει κάθε χρόνο ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τα σωματεία είναι:
Α.Ε ΚΑΝΑΛΙΩΝ, Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

9. Παράγοντες που συγκροτούν το σώμα των παρατηρητών της Ε.Π.Σ.Κ
Είναι οι άνθρωποι μας. Είναι οι παράγοντες που κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα σε αντίξοες συνθήκες συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων μας, εκπροσωπώντας τη διοργανώτρια αρχή. Γι’ αυτό αξίζουν την αναγνώριση και την τιμή μας.
Οι παράγοντες που συγκροτούν το σώμα των παρατηρητών αγώνων της Ε.Π.Σ.Κ είναι:
Σπυρίδων Αργυρός, Στέφανος Βάρελης, Σπύρος Βλαχόπουλος, Αντώνιος Γελεκας, Αλέξανδρος Κουρσάρης, Παύλος Κουρσάρης, Σπυρίδων Κατσούρης, Σταύρος Κατέρης, Φώτης Μπαλαούρας, Πέτρος Μπούας, Θρασύβουλος Οικονόμου, Ιωάννης Ρέγγης, Αλέξανδρος Σαββανής, Χαράλαμπος Στογιάννος, Νίκος Τσουκαλάς, Δημήτριος Τσουκαλάς, Ευστάθιος Τρύφωνας, Δημήτριος Φαϊτάς, Μιχαήλ Ψαρράς.

10. Η Ε.Π.Σ τίμησε το δημοσιογράφο Χρήστο Ιωάννου και τον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ, για την πολύτιμη, πολύχρονη προσφορά τους στην ενημέρωση των φιλάθλων, στην ανάδειξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
Η προσφορά τους είναι σημαντική ιδιαίτερα αν πάρουμε υπόψη μας το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν σήμερα τα Μ.Μ.Ε εκτός από την ενημέρωση και στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

11. Παράλληλα το Δ.Σ τίμησε έναν άνθρωπο που έφαγε τα γήπεδα με το κουτάλι. Τον παλαίμαχο αθλητικογράφο, διαιτητή, παράγοντα Νίκο Κρόκο. Για τη μεγάλη προσφορά του, που συνεχίζεται αμείωτη μέχρι σήμερα με πάθος και μεράκι παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και κερδίζει τη συμπάθεια και την αγάπη μας.

12. Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου φιλάθλων του Α.Ο Κέρκυρα Νίκο Βίτσο, που στο διάστημα της θητείας του οι Κερκυραίοι φίλαθλοι κέρδισαν την αναγνώριση για την ποιότητά τους, το ήθος τους και τη συμπεριφορά τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας (όπου φυσικά κατάφεραν να φτάσουν).
Στο πρόσωπο του κ. Βίτσου τιμήθηκαν όλοι οι Κερκυραίοι φίλαθλοι, που ακόμη και στις προκλήσεις που δέχτηκαν μέσα στο νησί μας έδειξαν ανωτερότητα, που ξάφνιασε πολλούς.

13. Το Δ.Σ τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Γελέκα, που διακρίθηκε για το ήθος και την αγωνιστική του παρουσία πολλά χρόνια στο γήπεδά μας.

14. Η Ε.Π.Σ.Κ τίμησε τα Σωματεία που διακρίθηκαν για το ήθος τους την ποδ. περίοδο 2007-2008.
Είναι τα σωματεία που κατέκτησαν τη σημαντικότερη διάκριση. Διακρίθηκαν για το ήθος των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και των φιλάθλων τους.
Τιμήσαμε τα σωματεία που έκαναν πράξη το δίκαιο παιχνίδι και το «ευ αγωνίζεσθαι»: ΟΜΟΝΟΙΑ, ΘΥΕΛΛΑ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ

15. Το Δ.Σ τίμησε τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματά μας κι έχουν 3 ή περισσότερα παιδιά, αναγνωρίζοντας έτσι τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου:
ΕΡΜΕΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΑΡΙΤΣΑ ΙΑΚΩΒΟ, ΨΑΡΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ και ΖΩΧΙΟ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ( του οποίου η απονομή είναι ξεχωριστή αφού για αρκετά χρόνια, αγωνίστηκε μαζί με τα παιδιά του στην ομάδα του Ηρακλή Αγίων Δέκα).

16. Το Δ.Σ τίμησε τους Φοιτητές και αριστούχους μαθητές Λυκείων (με βαθμό πάνω από 18), ποδοσφαιριστές των σωματείων μας, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι μπορεί και πρέπει να συνταιριαστεί το σχολείο, η εκπαίδευση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.
Είναι τα παιδιά που συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού με τις καλές σχολικές επιδόσεις. Είναι οι ποδοσφαιριστές:
ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΛΟΝΤΙΑΝ, ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

17. Κερκυραίοι αθλητές που διακρίθηκαν σε άλλα αθλήματα.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τίμησε Κερκυραίους αθλητές που διακρίθηκαν σε άλλα αθλήματα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη στήριξης και ανάδειξης συνολικά των επιτυχιών του αθλητισμού, αφού οι αθλητές αυτοί λειτούργησαν και λειτουργούν ως πρότυπα.
Είναι άνθρωποι που με χαμηλό τόνο στη ζωή και τη δημόσια παρουσία τους κέρδισαν την εκτίμηση όλων μας.
Αγωνίστηκαν και κατάφεραν να διακριθούν μέσα από μεγάλες δυσκολίες, κυρίως από την άποψη των αθλητικών υποδομών στο νησί μας, γι’ αυτό και οι επιτυχίες τους έχουν διπλή αξία. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τίμησε:
Την Ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική: Μαρία Γεωργάτου
Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ: Φίλιππο Σγούρο
Τον παλαίμαχο αθλητή με παγκόσμιο ρεκόρ στο στίβο: Αρσένη Τσιμίνο

18. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τίμησε τον καθηγητή φυσικής αγωγής - προπονητή του στίβου Νίκο Μόσχο, για τη γενικότερη συμβολή του στην ανάπτυξη του κερκυραϊκού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

19. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τίμησε τους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων μας που κλήθηκαν για επιλογή σε Εθνικές ομάδες. Είναι τα παιδιά που μέσα από τη συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες κατάφεραν να διακριθούν και να κληθούν στις Εθνικές ομάδες μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους συναθλητές τους να απομυθοποιήσουν και να κάνουν προσιτή και δυνατή μια ανάλογη επιτυχία και εμπειρία. Είναι οι ποδοσφαιριστές:
ΠΟΛΥΖΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ και ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

20. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας τίμησε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Μικτών Ομάδων της Ένωσης. Είναι το ζωντανότερο κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου μας. Πάνω σε αυτούς οικοδομείται το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Είναι τα παιδιά μας. Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν τις Μικτές αντιπροσωπευτικές μας ομάδες:

ΝΕΩΝ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΜΠΟΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,
ΦΛΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΝΑΟΣ ΦΩΤΙΟΣ,
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ,
ΜΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΠΑΓΚΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ,
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,
ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ,
ΣΩΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,
ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ,
ΜΙΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,
ΣΟΥΕΡΕΦ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΠΑΙΔΩΝ
ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
ΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,
ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,
ΡΟΜΑΝΤΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ,
ΚΟΝΟΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,
ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ,
ΚΟΥΡΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ,
ΑΡΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,
ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,
ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,
ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΕΚΤΩΡΑΣ,
ΣΓΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
ΚΟΥΦΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ,
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΝΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,
ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ,
ΧΑΓΙΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ,
ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΙΤΣΙΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΓΓΕΛΟΣ ,
ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ –ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΑΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ –ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΤΟΜΠΡΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΝΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ –ΘΕΟΔΩΡΟΣ ,
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΜΠΑΜΙΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,
ΛΟΥΒΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ –ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ,
ΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,
ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ,
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΣΟΥΠΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ,
ΤΡΟΥΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΦΑΚΙΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΒΟΥΛΙΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΜΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,
ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,
ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΚΟΥΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΒΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,
ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ –ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΦΟΙΒΟΣ

Ειδικές απονομές για τη σημαντική προσφορά τους στον αθλητισμό και την κερκυραϊκή κοινωνία έγιναν από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας:
Στο γιατρό, αντινομάρχη και πρώην μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας Χρήστο Σκούρτη,
Στο Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κερκυραίων προπονητή Σπύρο Ζουμπουλίδη,
Στον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επίτιμο Πρόεδρο του Α.Ο Κέρκυρα και πρώην ταμία της Ε.Π.Α.Ε, το μακροβιότερο παράγοντα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου Σπύρο Καλογιάννη.

21. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε μια ξεχωριστή - ειδική απονομή. Είναι η απόδοση τιμής που αποδώσαμε στον αδικοχαμένο σε πρόσφατο αυτοκινητιστικό δυστύχημα ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Γραικό.
Η Ένωση με συγκεκριμένες δράσεις τίμησε και τιμά το Δημήτρη, το δικό μας παιδί, που αποτυπώθηκε με έντονα γράμματα στις μνήμες όλων μας.
Την πλακέτα τιμής και μνήμης του Δημήτρη παρέλαβαν μέλη της οικογένειάς του, μια διάκριση που αποτελεί και τη διαχρονική απόδειξη της αγάπης και της εκτίμησής μας.

Με την αυλαία της εκδήλωσης που έκλεισε, άνοιξε μια νέα σελίδα για το ποδόσφαιρό μας. Το επόμενο ραντεβού μας ορίστηκε σε μερικούς μήνες. Με επιτυχίες στο ποδόσφαιρό μας και με την ευχή να πάνε τα πράγματα καλύτερα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου