Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με κομμένα τα φτερά επέστρεψαν στις προπονήσεις τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές

Βουβαμάρα…

Απόλυτα εναρμονισμένη με το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας ήταν η ατμόσφαιρα και στις τάξεις του ΑΟ Κέρκυρα μετά το ‘ναυάγιο’ της Κυριακής των Βαίων και τη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από την ουραγό και καταδικασμένη Καστοριά.
Απλά, πένθος!!!

Ένα αποτέλεσμα που αφενός έθεσε πρόωρα και οριστικά εκτός στόχων τον ΑΟΚ ο οποίος καλείται στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια να μαζέψει τα συντρίμμια του και να τερματίσει τουλάχιστον αξιοπρεπώς το φετινό πρωτάθλημα. Η χρονιά αν και λίγο πολύ φαινόταν εδώ και καιρό χαμένη, ολοκληρώθηκε με τον πλέον άδοξο και ταπεινωτικό τρόπο για τους ‘κυανέρυθρους’. Η περισυλλογή των προηγούμενων ημερών υπήρξε βαθύτατη και σίγουρα οι αποφάσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας θα φέρουν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο ίσως όλων είναι ότι «πάγωσαν» ακόμη και οι φανατικοί υποστηρικτές του ΑΟΚ που παρακολουθούν χωρίς ιδιαίτερο κέφι τις εξελίξεις

Σε αυτό το άχαρο φόντο και χωρίς όρεξη για πολλές κουβέντες τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές επέστρεψαν από χθες στις καθιερωμένες υποχρεώσεις τους και τις προπονήσεις(γήπεδο ΕΠΣ Κέρκυρας), έχοντας αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος της αποτυχίας και της αποκαρδιωτικής εξέλιξης. Ο Αθανασιάδης αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση στο δικέφαλο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για την αποστολή του ματς με τον Διαγόρα Ρόδου.
Το παιχνίδι της Δευτέρας θα διευθύνει ο Σελίμος (Λακωνίας) με βοηθούς τις Κουτσουμπού (Πειραιά) - Φώσκολου (Πειραιά) και 4ο τον Παπανδριόπουλο (Πειραιά).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/4 (17.45)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΕΡΟΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Οι αγώνες
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΒΕΡΟΙΑ και
ΚΑΒΑΛΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
θα έχουν παράλληλη σύνδεση από την ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου