Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Βαρύ κλίμα

Η ήττα – διασυρμός από την Καστοριά που όχι μόνο έβγαλε εντελώς εκτός στόχων τον ΑΟ Κέρκυρα αλλά αποτελεί και μία από τις ντροπιαστικότερες στιγμές στην ιστορία του, όπως φαίνεται δεν θα περάσει έτσι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο τύπου κι επιτίθεται ανοικτά σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, χωρίς να παραλείπει και τους ‘κακούς’ εκείνους φιλάθλους που παρεκτράπησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού ενώ αφήνει αιχμές και για τη διαιτησία. Προαναγγέλει δε εξελίξεις οι οποίες βέβαια αναμένονται μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από τις διακοπές του Πάσχα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
« H ήττα της ομάδας μας από την ΠΑΕ Καστοριά μας έχει λυπήσει και προβληματίσει αφάνταστα. Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε καμία απολύτως δικαιολογία από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για τον εξευτελισμό της τιμημένης μας φανέλας.
Χάσαμε αυτόν τον αγώνα καθαρά εξ’ υπαιτιότητά μας και αυτό μετατρέπει τη λύπη μας σε τεράστιο παράπονο προς την Τεχνική Ηγεσία και τους Ποδοσφαιριστές μας.
Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους Φιλάθλους μας διότι δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουν τέτοιο θέαμα.
Μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται.
Η κακή απόδοση των παικτών μας όμως σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί τους οποιουσδήποτε διαιτητές να αδικούν στο φετινό πρωτάθλημα τον ΑΟ Κέρκυρα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Και βέβαια όλες οι αποφάσεις και η συμπεριφορά ορισμένων μας επιβεβαιώνει ότι έρχονται στα παιχνίδια της ομάδας μας για να πλήξουν το Σωματείο μας.
Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά αξιοπρεπείς χωρίς να έχουμε δώσει δικαίωμα σε κανένα.
Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτού του προϋπολογισμού.
Επίσης το άσχημο αποτέλεσμα με την ομάδα της Καστοριάς δεν δίνει το δικαίωμα σε κάποιους οπαδούς μας να προπηλακίζουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους παράγοντες.
Είμαστε από αυτούς που υιοθετούμε για τον καθένα να έχει το δικαίωμα της άποψης, της κριτικής καθώς και το δικαίωμα της διαμαρτυρίας.
Τα όποια λάθη είναι σίγουρα μέσα στο παιχνίδι και αυτό που πρέπει ο κάθε Κερκυραίος φίλαθλος να εξετάζει είναι η θέληση και η ετοιμότητα του για προσφορά στο Σωματείο μας.
Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο από ότι έγινε μέχρι σήμερα γιατί έχουμε καιρό για αυτά.
Η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές ας σκεφθούν την αμφισβήτηση που δέχεται το δικό τους όνομα.
Βέβαια για εμάς έχει απόλυτη σημασία να τιμηθεί η φανέλα του ΑΟ Κέρκυρα για να χαρεί ο φίλαθλος κόσμος μας μέσα από επιτυχίες.
Θα υπάρξουν εξελίξεις!»

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια για τις ημέρες των εορτών, επιστρέφοντας στις προπονήσεις την Τρίτη 21/04.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου