Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: Stamatis Katapodis

Ο ΑΟ Κέρκυρα ‘παραδόθηκε’ στο Διαγόρα (2-0) από το πρώτο ημίχρονο

Τελειώνει… το «μαρτύριο»


Ο ΑΟ Κέρκυρα μη έχοντας πλέον κίνητρα και στόχους για τις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά στη Ρόδο από το Διαγόρα με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους και τα κατάφεραν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Χρειάστηκε απλά ένα δεκάλεπτο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου όταν και σημειώθηκαν τα δύο γκολ οπότε μπήκε και τέλος στο όποιο ενδιαφέρον για την έκβαση του παιχνιδιού.

Ο ΑΟΚ όσες φορές (κυρίως στην επανάληψη) μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, υστερούσε απελπιστικά στην τελική προσπάθεια κι έτσι τίποτα δε στάθηκε ικανό να αποτρέψει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και ένατη συνολικά στη διοργάνωση. Το «μαρτύριο» χρειάζεται ακόμη τρεις πράξεις για να ολοκληρωθεί αν και όλοι θα επιθυμούσαν να τελειώνει νωρίτερα καθώς πρόκειται περισσότερο για ψυχική ταλαιπωρία όταν αναζητείς απεγνωσμένα ένα σοβαρό λόγο για να αγωνιστείς.

Η εικόνα του αγώνα
6΄ Έξυπνη μπαλιά του Καπετάνου στην πλάτη της άμυνας, ο Βελλίδης με έξοδο πρόλαβε τον επερχόμενο Μουστόγιαννη κι απομάκρυνε τη μπάλα
8΄ Απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ρούσεφ, ανάγκασε τον Αποστολίδη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
11΄ Ο Ρούσεφ έβγαλε ωραία πάσα στον Σπάρταλη, μέσα στην περιοχή, το δυνατό σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.
13΄ Σουτ του Μουστόγιαννη, μπλόκαρε σταθερά ο Βελλίδης.
26΄ ΓΚΟΛ 1-0… Ο Ρούσεφ τροφοδότησε τον Χρήστου στα πλάγια, αυτός έβγαλε θαυμάσια σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Ρούσεφ που ήδη είχε κάνει την κίνηση, έπιασε καρφωτή κεφαλιά που δε μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Αποστολίδης
31΄ Μετά από κόρνερ του Σμαρτ, ο Νικολόπουλο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
33΄ Σουτ του Καπετάνου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ
36΄ ΓΚΟΛ 2-0…Νέα τρύπα στο κέντρο της άμυνας στο κόρνερ του Ρούσεφ, ο Μιλόσκοβιτς πήδηξε έγκαιρα προλαβαίνοτας την έξοδο του Αποστολίδη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά
τερματος μας.
55΄ Βαθιά σέντρα του Ρεπερνέ, ο Μακρυδημήτρης πάνω στην κίνηση πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.
60’ Δυνατό σουτ του Καπετάνου, ο Βελλίδης με καλά αντανακλαστικά έδιωξε σε κόρνερ
84΄ Σέντρα του Ρεπερνέ βρήκε τον Σίλβα μέσα στην περιοχή αλλά ο Βραζιλιάνος καθυστέρησε να κάνει το κοντρόλ
90΄ Μετά το συνδυασμό Γιαννιτσανάκη – Καπετάνου, τελικός παραλήπτης της μπάλας ήταν ο Σίλβα που σούταρε άουτ
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Σελίμος (Λακωνίας) που έδειξε κίτρινες κάρτες στους: Δήμου, Μιλόσκοβιτς, Κορακάκη, Τσιάτσιο – Μπουτζίκο, Τσεμπερίδη

ΔΙΑΓΟΡΑΣ : Βελλίδης, Μιλόσκοβιτς (88΄ Μπικόφσκι), Τσιάτσιος, Πουλόπουλος, Δήμου, Κορακάκης, Ρούσεφ (85’ Καρακατσάνης), Τριανταφύλλου, Σπάρταλης (80΄ Μπακομήτρος), Χρήστου, Κωνσταντινίδης.
A.O.KΕΡΚΥΡΑ : Αποστολίδης, Μανουσαρίδης, Σμάρτ (57΄ Σίλβα), Τσεμπερίδης (51΄ Ρεπερνέ), Καπετάνος, Μπουτζίκος, Μουστόγιαννης, Κοντοδήμος, Μακρυδημήτρης, Πελαγίας, Νικολόπουλος (73΄ Γιαννιτσανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου