Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ




ΝΑΟΚ

Καταπληκτική εμφάνιση της αγωνιστικής ομάδας στα «27α ΝΙΟΒΕΙΑ - PETIT PRIX»

Σαρωτική η Δημουλή !

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με διοργανωτή την ΧΑΝΘ αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία «27α Νιόβεια - PETIT PRIX», με συμμετοχή 44 ομάδων και 477 αθλητών από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία, Σλοβενία και FYROM.

Η 14χρονη αθλήτρια του ΝΑΟΚ Κωνσταντίνα Δημουλή(φωτο: απονομή) πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κατακτώντας τρία μετάλλια ( 2 Χρυσά – 1 Αργυρό), κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας της διοργάνωσης ενώ παράλληλα έπιασε και το όριο στα 50μ ύπτιο για την ένταξη της στην Προεθνική Νεάνιδων.

Αναλυτικά:
Τίτλος καλύτερης αθλήτριας της διοργάνωσης (στην κατηγορία OPEN)
Χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο με χρόνο 32’’.26 αφού κατέρριψε 2 φορές στους προκριματικούς και τελικούς το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 33’’.59.
Σε αυτήν την κούρσα έπιασε και το όριο της Προεθνικής Νεανίδων.
Χρυσό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 28’’.22 σε μια κούρσα που έγινε την ίδια μέρα με διαφορά 10 λεπτών από την προηγούμενη και υπήρχε πολύ κούραση.
Αργυρό μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 30’’.48.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους προκριματικούς αυτής της κούρσας έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει και άλλο όριο για την Προεθνική, το οποίο έχασε για 1 εκατοστό του δευτερολέπτου (έκανε 30’’.31 και το όριο ήταν 30’’.30), κάτι που την απογοήτευσε και την έκανε να πάει χωρίς μεγάλη διάθεση στον τελικό, όπου σημείωσε τον παραπάνω χρόνο.

Δεν ήταν όμως μόνο οι επιτυχίες της Δημουλή για τον Κερκυραϊκό σύλλογο.
- Η 13χρονη Στεφανία Κάσσαρη έπιασε όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ ελεύθερο με χρόνο 01’:07’’.65, με προηγούμενη επίδοση 01’:08’’.90 και έτσι θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο στα 50μ και 100μ ελεύθερο.

- Άτυχος στάθηκε ο Μιχάλης Ξυλογιάννης που πλησίασε πολύ κοντά στο όριο για τα 100μ πεταλούδα με μια συγκινητική υπερπροσπάθεια, αλλά το πολύ άγχος του ήταν που για άλλη μια φορά τον εμπόδισε να πετύχει το στόχο του.

- Η Μαρία Σκιαδοπούλου που κολύμπησε 50μ, 100μ ελεύθερο και 100μ πρόσθιο βελτίωσε σημαντικά τους χρόνους της και αν αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό που κάνει μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

- Το ίδιο ισχύει και για την Αικατερίνη Καζιάνη, την μικρότερη όλων (12 ετών), η οποία έχει μεν τεράστιες δυνατότητες, πρέπει όμως να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια.

Ο προπονητής τους Άγγελος Εσκιτζίογλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλους τους αθλητές του και περιμένει ακόμα περισσότερα από αυτούς, μια που ο επόμενος στόχος τους είναι η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η καλύτερη δυνατή εμφάνιση σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου