Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Διακρίσεις για τους μαθητές της Κέρκυρας στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

‘Ασημένιος’ ο Δαφνής…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για τους μαθητές - αθλητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Κέρκυρας που μετείχαν στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε στις 3,4,& 5 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Το σχολικό πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και συμμετείχαν οι Νομαρχίες: Ανατ. Αττικής – Πειραιά - Κρήτης - Λέσβου -Καστοριάς - Θεσσαλονίκης - Μαγνησίας - Πέλλας - Πιερίας - Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας - Κεφαλληνίας - Κερκύρας.

Την Κερκυραϊκή αποστολή αποτελούσαν 7 μαθητές - αθλητές Γυμνασίων-Λυκείων και η παρουσία τους ήταν εξαιρετική , όχι μόνο για την αγωνιστικότητα τους, αλλά για τον χαρακτήρα τους και την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη την διάρκεια των αγώνων.

- Ο Αλέξανδρος Δαφνής (3ο Γυμνάσιο) ήταν 2ος Πανελληνιονίκης κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο σκιφ αγοριών Γυμνασίων.
- Η Βασιλική Βραχλιώτη (3ο Γυμνάσιο) και η Σοφία Ατσοπάρδη (1ο Γυμνάσιο) κατετάγησαν στην 4η θέση του τελικού στη δίκωπο κοριτσιών Γυμνασίων

Οι υπόλοιποι μαθητές-αθλητές που συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον λόγω της μαχητικότητας και της διάθεσης που έδειξαν για διάκριση.
Δίκωπος αγοριών Λυκείων:
Χαράλαμπος Πουλιάσης (3ο Λύκειο) – Καστάνιας Έκτορας (3ο Λύκειο)
Δίκωπος κοριτσιών Λυκείων:
Μαριάννα Πολύζου-Κώνστα (4ο Λύκειο) – Δέσποινα Ποζίδη (4ο Λύκειο)
Την αποστολή συνόδεψε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Μάνθος Γκάρος.
Καθοριστική φυσικά στην επιτυχία ήταν η συμβολή του ΝΑΟΚ που διέθεσε τις λέμβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου