Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΠΥΓΜΑΧΙΑ



Μηλιώτης και Λεπενίτσης σε δυνατό τεστ εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων της Ιταλίας

Στην πιο καυτή έδρα

Στο πιο «δυνατό» διεθνές πρωτάθλημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των Μεσογειακών αγώνων που θα γίνουν στην Πεσκάρα της Ιταλίας τον Ιούνιο , καλούνται να μας εκπροσωπήσουν με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, οι διεθνείς πυγμάχοι ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΕΠΕΝΙΤΣΗΣ, αθλητές του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας.
Μαζί με τον ΚΟΝΤΑΞΗ της ΕΑ.Πατρών συγκροτούν την Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί από αύριο ως τη Μεγάλη Τρίτη στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης, στη γειτονική Αλβανία και συγκεκριμένα στην SHKONDRA ARENA (event Memorial SHKODRA).
Λόγω της παρουσίας των 2 Κερκυραίων πυγμάχων, κοντά στον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κωνσταντινίδη θα βρίσκεται ο προπονητής του ΠΑΟ Κέρκυρας ο Χρήστος Μοσχάτ ο οποίος τόνισε: « Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα αυτό είναι μια πρόκληση για τους Κερκυραίους διεθνείς μας και γι’ αυτό επέλεξα να είμαι κοντά τους και να προσπαθήσουμε μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δύο μετάλλια στο Βελιγράδι η Εθνική μας

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων πυγμάχων που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά του Βελιγραδίου.
Συγκεκριμένα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιωάννης Μηλιτόπουλος στα 81 κ. ο οποίος στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Σλοβένο Τζουντ με 12-6 στη συνέχεια νίκησε τον Κροάτη Ισβόζεν με 10-8. αλλά στον τελικό ηττήθηκε από τον Μαυροβούνιο Ντράσκοβιτς με 8-4.
Στα 54κ. ο Βασίλης Κονταξής αν και έχασε στον πρώτο αγώνα από τον Ούγγρο Λάκστος με 16-7 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς στην κατηγορία συμμετείχαν τέσσερις αθλητές.
Στα 64κ. ο Θεοδοσίου ηττήθηκε από τον Σέρβο Ντόσιτα, στα 69κ. ο Κερκυραίος Μηλιώτης δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Σέρβο Ρισέτσκι, ενώ τέλος στα 75κ. ο Τρικαλιώτης έχασε από τον Ρώσο Μεντρίζοκ.
"Σε αυτό το τουρνουά τα πήγαμε πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την παρουσία μας στο Ζάγκρεμπ. Αυτό συνέβη επειδή αγωνίστηκαν στο Βελιγράδι πιο έμπειροι πυγμάχοι. Είμαι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παιδιών και το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνεται συνεχώς η αγωνιστική εικόνα τους", δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου