Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Ο Νίκος Παντέλης και οι ποδοσφαιριστές του πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή

Νίκες μέχρι το τέλος


Το απόλυτο των πέντε νικών στα αντίστοιχα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος που έχουν θέσει στον ΑΟ Κέρκυρα καθώς διατηρείται άσβεστη η κρυφή ελπίδα στο κυνήγι της τρίτης Καβάλας.

Η καθαρή και άνετη όπως εξελίχθηκε το ματς επικράτηση με 2-0 επί του Ιωνικού, επιβεβαίωσε τις μεγάλες αγωνιστικές δυνατότητες του ΑΟΚ που θα το παλέψει μέχρι τέλους και όπου φτάσει. Σε άλλο γήπεδο πάντως ήταν προφανώς ο Γιάννης Ιωάννου, συνεργάτης του Νίκου Γκουλή που δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου λόγω αδιαθεσίας(κυκλοφόρησαν σενάρια διακοπής συνεργασίας με τον Ιωνικό), καθώς έκρινε ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την απουσία του κυρίου Γκουλή, ο οποίος ένιωσε μια αδιαθεσία και δεν μπορεί να παρευρίσκεται. Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο, από δύο αδυναμίες η αντίπαλη ομάδα έβαλε δύο γκολ. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα, στο στόχο που έχει»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για την υπερπροσπάθεια που είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και για το τεράστιο και άλυτο γηπεδικό πρόβλημα που έχει κοστίσει αρκετά: « Θα διαφωνήσω με τα λόγια του συναδέλφου γιατί θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν όχι εκατό τοις εκατό αλλά χίλια τοις εκατό δίκαιη. Είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία από τον Ιωνικό, και στο πρώτο, και στο δεύτερο ημίχρονο, και θεωρώ ότι αν είχαμε καλύτερο αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαμε να είχαμε αποδώσει και πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι οι παίκτες δείχνουν χαρακτήρα. Έχουμε μιλήσει στα αποδυτήρια κι έχουμε πει ότι όταν είσαι επαγγελματίας, δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και από τη στιγμή που και μαθηματικά – που για μένα είναι κάτι παραπάνω από μαθηματικά - έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο, σίγουρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα το παλέψουμε. Η ομάδα είναι στην 4η θέση και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα κάνουμε το παν αν μπορέσουμε να πάμε και πιο ψηλά. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν. Θα πρέπει κάτι να γίνει με τον αγωνιστικό χώρο γιατί είναι κρίμα να πηγαίνουμε εκτός έδρας σε καλά γήπεδα και η ομάδα να μπορεί να παίξει μπάλα κι εδώ πέρα να θέλουν τέσσερα και πέντε κοντρόλ οι ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να τη σταματήσουν. Με βάση τα παιχνίδια που έχει κάνει η ομάδα πχ στο Βόλο, στην Κατερίνη, στο Περιστέρι που είναι γήπεδα-χαλιά, αν είχαμε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα και πιο πολλούς βαθμούς. Υπάρχει μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα στην ομάδα και εξακολουθεί να είναι άλυτο. Θέλω να επαναλάβω ότι αν και όλοι λένε ότι έχουμε λίγες ελπίδες, θεωρώ ότι πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε αν μπορούμε όλα τα παιχνίδια κι αυτό θα είναι μία ηθική ικανοποίηση πρώτα από όλα για τους ποδοσφαιριστές. Μη νομίζετε ότι δεν ξέρουν τι γίνεται ή δεν έχουν απογοητευτεί κάποια στιγμή, Γι’ αυτό τους συγχάρηκα επειδή έδειξαν χαρακτήρα γιατί και ο ποδοσφαιριστής, με αυτά που βλέπει και με τη διαιτησία, είναι κι αυτός άνθρωπος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ιωνικό»

Ο Αλέξης Βιτουλαδίτης ο οποίος φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το τελευταίο διάστημα έχει ‘καπαρώσει’ θέση βασικού, την Κυριακή φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στις δηλώσεις του κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του: « Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου ότι ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Έχουν μείνει ακόμη πέντε αγωνιστικές, οι βαθμοί μειώθηκαν στους επτά και πιστεύω ότι και μαθηματικά έχουμε τη δυνατότητα να τους καλύψουμε. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι πάλι εντός έδρας, με την Καστοριά, να πάρουμε τους τρεις πόντους κι όπου φτάσουμε. Πιστεύω πάντως ότι ακόμη υπάρχουν πολλές ελπίδες για την ομάδα να βγει. Σε αυτό που είπε ο κύριος Παντέλης, αν δεν υπήρχαν προβλήματα, όχι μόνο με το Εθνικό Στάδιο, αλλά και με τα βοηθητικά, όπου μία είμαστε σε πλαστικό και μία σε λάσπη εδώ και τρεις με τέσσερις μήνες, τότε θα μιλάγαμε σε διαφορετική βάση αυτή τη στιγμή. Με ότι έχουμε συνεχίζουμε, έμειναν πέντε αγώνες και θα κάνουμε ο προπονητής και όλη η ομάδα το καλύτερο που μπορεί, για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου