Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει μόνο νίκη με Καστοριά και θα περιμένει το ντέρμπυ της Δευτέρας

Να κάνει το καθήκον του

Ο ΑΟ Κέρκυρα μεθαύριο το απόγευμα έχει θεωρητικά την πιο εύκολη αποστολή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα καθώς φιλοξενεί την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό εδώ και καιρό Καστοριά.

Επειδή όμως η θεωρία απέχει από την πράξη, ο Νίκος Παντέλης ζητά από τους παίκτες του να αποδείξουν τη διαφορά δυναμικότητας κι εντός αγωνιστικού χώρου, αποφεύγοντας τυχόν παγίδες που μπορεί να προκύψουν. Το γρήγορο γκολ πάντα είναι το ζητούμενο σε τέτοιου είδους παιχνίδια κι αυτό θα επιδιώξει ο ΑΟΚ από την αρχή. Μία άνετη επικράτηση εκτός της τόνωσης της ψυχολογίας, θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες ανόδου, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας όταν και θα διεξαχθεί το ντέρμπυ της 30ης αγωνιστικής Καβάλα – ΠΑΣ Γιάννινα. Πέντε στροφές πριν το φινάλε σαφώς και οι πιθανότητες είναι σε βάρος του ΑΟΚ, προπονητής και ποδοσφαιριστές όμως θέλουν να τις εξαντλήσουν μέχρι τέλους.

Στην προσπάθεια αυτή δεδομένοι απόντες από το παιχνίδι με την Καστοριά θα είναι οι τιμωρημένοι Γκουστάβο, Κολοτούρος, Μακρυδημήτρης. Όμως στη σημερινή προπόνηση ο Βιτουλαδίτης υπέστη αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο ενώ και ο Μανουσαρίδης κτύπησε στο αριστερό γόνατο, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Αύριο και σε νέα εξέταση που θα υποβληθούν, από τον γιατρό της ομάδας Αλέκο Κοσκινά, θα εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης έκανε το πρωί ο Φλαβίνιο ενώ το απόγευμα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. και βέβαια ο τραυματίας Φλαβίνιο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σφήκας(Αν. Αττικής) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο(Αν. Αττικής)-Τσολάκη(Αθήνας) και 4ο τον Ρούσσο-Μπεκερτζή(Πρέβεζας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/4 (15.00 – ΕΤ3)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/4 (16.00)
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΒΕΡΟΙΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13/4 (17.00-ΕΤ3)
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου