Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Με την πρωινή προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φλαβίνιο και ο Αθανασιάδης, υπό τις οδηγίες του προπονητικού και ιατρικού τιμ της ομάδας ενώ επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γκουστάβο και ο Μανουσαρίδης ο οποίος αύριο παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Νίκος Παντέλης με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε:
« Ο ΑΟ Κέρκυρα σε όλα τα παιχνίδια, παίζει για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αύριο σαν μεγάλη ομάδα που είναι. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιες ομάδες, θα πέσουν κατηγορία, κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας και να κάνουμε το καλύτερο, όπως είμαστε υποχρεωμένοι. Στο αυριανό παιχνίδι, η ομάδα μας καλείται να παίξει, για την ιστορία της και τον κόσμο της. Ο στόχος μας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Συμεωνίδης, Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Σμαρτ, Τσεμπερίδης, Καπετάνος, Μουστόγιαννης, Γιαννιτσανάκης, Μάμαλος, Ρεπερνέ, Σίλβα, Πελαγίας, Μπουτζίκος, Σεντεμέντες, Σουαρέ, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σακκάς, Κολοτούρος, Βιτουλαδίτης.

Η είσοδος για τους μαθητές, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων θα είναι ελεύθερη ενώ το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνου(Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Ασημάκη(Αιτ/νίας) – Ποντίκη(Πρέβεζας) και 4ο τον Κομίνη(Θεσπρωτίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 4/5 (17.45)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Οι αγώνες:
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ
θα μεταδοθούν σε παράλληλη σύνδεση από την ΕΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου