Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με άριστα βαθμολογήθηκε ο Κάκος στον τελικό του Κυπέλλου


Υποδειγματική διαιτησία !

Την κορυφαία φετινή βαθμολογία στις εγχώριες διοργανώσεις συγκέντρωσε ο Τάσος Κάκος, διαιτητής του συγκλονιστικού τελικού Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που έγινε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τους ‘ερυθρόλευκους’ να κυριαρχούν στη διαδικασία των πέναλτυ.
Ο Κερκυραίος διεθνής ρέφερι βαθμολογήθηκε με 8,50 (μεγαλύτερη όλης της σεζόν) από τον παρατηρητή Βασίλη Τεροβίτσα (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας) που έκρινε αλάνθαστη τη διαιτησία του ενώ τον ίδιο βαθμό πήρε και ο τέταρτος διαιτητής, Μιχάλης Κουκουλάκης(Ηρακλείου).
Σε ότι αφορά τους Θεσσαλονικείς βοηθούς, ο Θανασακούδης βαθμολογήθηκε με 8,20 και ο Μποζατζίδης με 7,20, μάλλον λόγω του γκολ του Μπλάνκο που θεωρήθηκε από τον παρατηρητή ως οφσάιτ.

O Tάσος Κάκος ο οποίος, μετά την αποχώρηση Βασσάρα, θεωρείται ο, κατά τεκμήριο, καλύτερος Έλληνας διαιτητής, δεν πρόκειται να επαναπαυθεί στις δάφνες αφού ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκ, την Κυριακή(10/5-19:00) στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του θα είναι οι Τάτσης και Γούκος του συνδέσμου Ηπείρου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συγχαίρει το διαιτητή Τάσο Κάκο για την εξαιρετική παρουσία του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στις 2 του Μάη στο Ο.Α.Κ.Α μεταξύ των ομάδων Ο.Σ.Φ.Π-Α.Ε.Κ.
Η διαιτησία του Τάσου Κάκου συνέβαλε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του πιο αμφίρροπου και ενδιαφέροντος τελικού κυπέλλου στην ιστορία του θεσμού.
Η γενικότερη παρουσία του κ. Κάκου στους αγώνες της Super League κοσμεί το κερκυραϊκό ,αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας που κατάφερε να καταξιωθεί στο ποδόσφαιρο μας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των μελών της ποδοσφαιρικής κοινότητάς μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου