Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΠΥΓΜΑΧΙΑ


Ο Μηλιώτης με την Εθνική στo "Παλάτι" της Τσεχίας

Τέσσερις Έλληνες πυγμάχοι λαμβάνουν μέρος στο διεθνές τουρνουά της Πράγας (Men ELITE Grand Prix Usti Nad Labem palace Czech Republic ) το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Μαΐου.

Μέσα σε αυτούς παίρνει μέρος και ο Κερκυραίος πρωταθλητής Βασίλης Μηλιώτης στην κατηγορία των 69 κιλών καθώς επίσης και οι Κονταξής στα 54 κιλά , Μηλητόπουλος στα 81 κιλά και Τρικαλιώτης στα 75 κιλά. Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος είναι οι Ρωσία , Αρμενία , Αυστραλία , Μαυροβούνιο , Τσεχία , Κούβα , Ινδία , Ιρλανδία , Ισραήλ , Καζακστάν ,Πολωνία , Κατάρ , Σκωτία , Σλοβενία και Ελλάδα .
Ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας και προπονητής του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, Χρήστος Μοσχάτ τόνισε: « Σε μια καλή εμφάνιση στο πιο δυνατό τεστ ενόψει των μεσογειακών αγώνων στοχεύουν οι Έλληνες πυγμάχοι και μαζί με αυτούς και ο Βασίλης , που μας κάνει περήφανους σαν Κερκυραίους αφού έχουμε ένα δικό μας παιδί να μας αντιπροσωπεύει σε τόσο δύσκολα τουρνουά . Το συγκεκριμένο τουρνουά φιλοξενεί 15 κράτη,120 αθλητές εθνικών ομάδων , και δικαιωματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μέσα σε όλα τα κράτη συμμετέχουν δύο υπερδυνάμεις, η Ρωσία και η Κούβα, ανεβάζοντας έτσι τον πήχη πολύ ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου