Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Για δεύτερη φορά παρουσία αθλητή του Ναυσίθοου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα


Ο Γκιόκας στην Εθνική !

Ο Γιάννης Γκιόκας, αθλητής του Ναυσίθοου ( με υποσχετική στον Ποσειδώνα Ιλισίων), βρίσκεται μέσα στους 21 ‘εκλεκτούς’ που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων / νεανίδων (Πράγα, 8-12 Ιουλίου).

Ο νεαρός Κερκυραίος κολυμβητής εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα 200μ ελεύθερο πιάνοντας το όριο στη διάρκεια του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας στο ΟΑΚΑ (13-15 Φεβρουαρίου) όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Γκιόκας είναι ο δεύτερος κολυμβητής που κατάφερε να επιτύχει όρια συμμετοχής σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎΣ αγώνες και μάλιστα στην κατηγορία Εφήβων προπονούμενος με τον Ναυσίθοο στην Κέρκυρα υπό τις οδηγίες του Κώστα Τόμπρου, από του οποίου τα χέρια πέρασε πριν 3 χρόνια και ο Γιάννης Μωραΐτης(τώρα στον ΠΑΟΚ), στα 400 μ. ελεύθερο.

Συνολικά 18 κολυμβητές και κολυμβήτριες έπιασαν τα όρια που είχε θέσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, ενώ στην ομάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμη τρεις (Βερυκοκίδης, Κλικοπούλου και Κούσαρη) προκειμένου να συμπληρωθούν οι τετράδες σε ομαδικά αγωνίσματα.
Αναλυτικά, στην τσεχική πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν τον Ιούλιο οι εξής: Βασιλική Παππά, Ναταλία Κελαϊδή, Δήμητρα Χαρίση, Ιωάννα Τσάκωνα, Θέμις Ιακωβίδου, Μαρία Τσανγκ, Ευτυχία Βάρδα, Μαρία Μιχαλάκα, Σοφία Κλικοπούλου, Ευγενία Κούσαρη, Γιάννης Γκιόκας, Χρήστος Κατραντζής, Γιάννης Καρπουζλής, Χαράλαμπος Γεωργίου, Φώτης Κολιόπουλος, Μιχάλης Κικιλής, Παντελής Παντής, Δημήτρης Κουλούρης, Νίκος Σημαντήρας, Κώστας Μαρκόζης και Ηλίας Βερυκοκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου