Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Οι έντονες αποδοκιμασίες και οι σκληροί χαρακτηρισμοί έφεραν το ξέσπασμα του έμπειρου τεχνικού

Παραίτηση Παντέλη...

Ο Νίκος Παντέλης δεν άντεξε τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στο τέλος του παιχνιδιού σε βάρος του ίδιου, των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης με κυρίαρχο το σύνθημα «πουλημένοι». Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εμφανώς πικραμένος από τη στάση του κόσμου, ξέσπασε, απάντησε στους υβριστές του κι αποκάλυψε ότι θα θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του ΔΣ, η οποία όμως είναι αμφίβολο αν γίνει δεκτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: ‘ Σε τέτοια παιχνίδια αν δεν τα καθαρίζεις από την αρχή κι επειδή πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας γιατί ο καθένας έρχεται 2 ώρες στο γήπεδο και μπορεί να πει ότι του κατέβει, αυτό που έχω να πω είναι ότι λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που όταν δε μπορείς να βάλεις γκολ το δέχεσαι στο τέλος. Θα μπορούσαμε στην τελευταία φάση να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε και χάσαμε.
Πάντα μετά από τέτοιες ήττες βρίσκονται εξιλαστήρια θύματα κι επειδή δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να με λέει «πουλημένο», το επιστρέφω σε όλους αυτούς που τόσο εύκολα λένε ότι είμαστε «πουλημένοι» γιατί κανένας δεν πουλιέται…Από αυτή τη στιγμή θέτω την παραίτηση μου στη διοίκηση. Ο φίλαθλος μπορεί να έχει δίκιο και να λέει ότι θέλει αλλά του απαγορεύω να λέει ότι είμαστε «πουλημένοι» και σε προσωπικό επίπεδο και σε επίπεδο ομάδας. Μπορεί να στενοχωρήθηκε ο κόσμος αλλά κι εμείς στενοχωρηθήκαμε γατί κανένας δε θέλει να χάνει. Πάντα τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα κι ακούγονται φήμες αλλά μέχρι εκεί. Οι οικογένειες και η ηθική του καθενός δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Δυστυχώς το παιχνίδι στράβωσε αλλά στράβωσε γιατί αυτό είναι το κ…ποδόσφαιρο! Από την άλλη όμως δε μπορούν να βρίζουν «πουλημένοι» και τέτοια. Είναι κρίμα από το Θεό! Για δύο μήνες κανείς δεν ξέρει τι τραβάμε. Ούτε άνοιξα το στόμα και ούτε θα το κάνω αλλά είναι κρίμα από το Θεό. Κι επειδή κανείς δε μπορεί να πάρει την ευθύνη, πάντα την παίρνει ο προπονητής. Θα μπορούσα να κρυφτώ, δεν πειράζει. Για μένα και το λέω με πάσα ειλικρίνεια, λυπάμαι που στενοχωρήσαμε τον κόσμο γιατί ο κόσμος είναι πάνω από όλα με την Κέρκυρα αλλά είπα και πάλι είναι κρίμα από το Θεό να λέγονται αυτά τα πράγματα !’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου