Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

Πανέτοιμοι οι αθλητές – αθλήτριες του ΚΓΣ για τα θερινά πρωταθλήματα


Το ‘κυρίως πιάτο’…

Την Τετάρτη 27 Μαΐου ανοίγει η ουσιαστικά η αυλαία για τον ανοικτό στίβο με τη συμμετοχή δύο εκ των πλέον ελπιδοφόρων αθλητών του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις ως αφετηρία για τη σεζόν.

Συγκεκριμένα η Λορέλα Μάνου θα λάβει μέρος στο άλμα επί κοντώ στο «10ο FILOTHEI WOMEN GALA» (http://www.filothei-gala.org/) και ο Γιάννης Κότσης στο ίδιο αγώνισμα στο «1ο Γκραν Πρι» (Εδεσσα, 27/5), με τον προπονητή τους Παύλο Σκορδίλη να έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις των δύο αθλητών στις μέχρι τώρα επίσημες εμφανίσεις τους.

Πρόκειται σίγουρα για μια αγωνιστική περίοδο με πολύ υψηλούς στόχους για τους 19χρονους αθλητές του Κερκυραϊκού που βρίσκονται για τελευταία χρονιά στην κατηγορία των Εφήβων - Νεανίδων και έχουν σαν βασικό στόχο ,εκτός από την υψηλή διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
Σαν όριο είναι τα 4.00μ για τη Λορέλα (επίδοση που έκανε 4 φορές την περσινή περίοδο) και 5.10μ. για το Γιάννη (έχει κάνει 4.80 στον κλειστό στίβο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου