Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

« 4ος Αχίλλειος Αγώνας Δρόμου»



Ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Αχιλλείων διοργανώνει τον «4ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου», απόστασης 12.000 μ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου και έχει σκοπό να αναπτύξει αθλητικά κίνητρα στο Νομό της Κέρκυρας, όπου λαμβάνουν χώρα ελάχιστες αθλητικές εκδηλώσεις με Πανελλήνιο χαρακτήρα.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο εφόσον έχουν συμπληρώσει το 14 έτος της ηλικίας τους.
Η διαδρομή:
ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ – ΠΟΝΤΗ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ - ΒΡΥΩΝΗ – ΠΕΡΑΜΑ - ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΪΖΕΡ - ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΕΝΙΤΣΩΝ .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να είναι γραπτές σε ειδικό έντυπο και γίνονται δεκτές:
1. Στο κατάστημα αθλητικών ειδών του Βετεράνου αθλητή Χρήστου Βραδή στην διεύθυνση: Μητροπολίτη Μεθοδίου 9, ΤΚ 49100 Κέρκυρα τηλ. 26610 - 43659.
2. Στο Δημαρχείο Αχιλλείων, (υπεύθυνη: ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΕΛΕΝΑ, τηλ. 26613 – 61819)
3. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: email: dachill@otenet.gr
Επίσης, θα δοθούν στην αφετηρία έως τις 9 πμ.


Η οργανωτική επιτροπή παρέχει προς όλους τους μετακινούμενους αθλητές διανυκτέρευση με πρωινό καθώς και δύο γεύματα.
Επίσης, έχει φροντίσει για την πλήρη ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης καθώς στον αγώνα θα υπάρχουν δύο (2) γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο όχημα της κλινικής ‘Θεραπεία’, το οποίο θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής και θα καταλήξει στο χώρο του Τερματισμού στην πλατεία των Μπενιτσών ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μέλη του Σώματος Εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Κέρκυρας με το φορητό εξοπλισμό τους, εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.
Επιπλέον, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Αστυνομικού Τμήματος Μπενιτσών και της Τροχαίας Κέρκυρας με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα κινούνται κατά μήκος της διαδρομής για τη διευκόλυνση και την προστασία των αθλητών από την αφετηρία μέχρι και τον τερματισμό. Παράλληλα και σε όλο το μήκος της διαδρομής θα αναπτυχθούν οι κριτές του Συνδέσμου Κέρκυρας και μέλη της αγωνόδικης Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου