Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Πρωταγωνιστές οι Κερκυραίοι κυβερνήτες στην απονομή Ranking List Ανοικτής Θάλασσας.


Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι...

Στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαίου η απονομή των επάθλων ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας για σκάφη τα οποία συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους αγώνες ανοικτής θάλασσας την αγωνιστική περίοδο 2008.

Στη κατάμεστη αίθουσα του Ν.Ο.Ε. και μέσα σε εορταστικό κλίμα παρουσία πολλών παραγόντων και διακεκριμένων ιστιοπλόων από όλη την Ελλάδα, βραβεύτηκαν τα 3 πρώτα σκάφη σε δύο κατηγορίες για κάθε μια από τις δέκα περιφέρειες στην οποία είναι χωρισμένη αγωνιστικά η Ελλάδα.

Στη περιφέρεια Ιονίου στην οποία ανήκει φυσικά και η Κέρκυρα στην κατηγορία ORCi η οποία χαρακτηρίζει τα αγωνιστικά σκάφη, πρώτο σκάφος αναδείχτηκε το TAZMANIA DEVIL με κυβερνήτη τον Σπύρο Ασπιώτη του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ακολούθησαν, δεύτερο το σκάφος GLAFKI II με κυβερνήτη τον Ιωάννη Χειρδάρη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας και τρίτο το σκάφος LIGO-LIGO με κυβερνήτες τους Μπουρλογιάννη, Σπίνουλα και Λιντοβόη.

(Φωτο: ο Σπύρος Ασπιώτης παραλαμβάνει το κύπελλο από τον Γιώργο Ανδρεάδη, μέλος της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας I.S.A.F.)

Στη κατηγορία Club, στην οποία ανήκουν τα σκάφη με λιγότερο αγωνιστικό χαρακτήρα, διακρίθηκαν κατά σειρά το σκάφος ARION με κυβερνήτη τον Σωτήρη Βλάχο του Ι.Ο.Κ. , το σκάφος ANAMA με κυβερνήτες τους Λορεντζάτο και Μαρκέτο του Ναυτικού Ομίλου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης και τέλος το σκάφος ANNELIES με κυβερνήτη τον Tove Anita Getz του Ι.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου