Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κερκυραϊκή ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών,
4-3 τον Ασπρόπυργο στον τελικό



Βολίδα …και πάσης Ελλάδας !!!

Ανεπανάληπτος θρίαμβος για τη Βολίδα που νίκησε με 4-3 τον Ασπρόπυργο στον τελικό και κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, γράφοντας με ‘χρυσά γράμματα ΄ το όνομα της στην ιστορία του θεσμού.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου ήταν συγκλονιστικό κι έσπασαν στην κυριολεξία καρδιές με τη Βολίδα να προηγείται με τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού με το Σπύρο Σπίνουλα όμως ο Φώσκολος ισοφάρισε στο 26’. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Πελάης έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Βολίδα ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πετρόγιαννης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1. Ο Φώσκολος μείωσε στο 55’, για να έλθει ο έμπειρος Προβίδας να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 88’. Στο αμέσως επόμενο όμως λεπτό ο Σπύρος Σπίνουλας ανατράπηκε από τον Κούλε και ο Σταμάτης Σπίνουλας ήταν εύστοχος στο πέναλτυ που καταλόγισε ο Στυλιαράς(Αιτ/νίας) διαμορφώνοντας το τελικό 4-3. Το τελευταίο σφύριγμα όπως ήταν φυσικό βρήκε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και τους περισσότερους από 500 φίλους της Κερκυραϊκής ομάδας να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την κορυφαία στιγμή στη ιστορία της Βολίδας.

Οι « ήρωες » της ΒΟΛΙΔΑΣ: Αβραμιώτης, Νικολόπουλος (69' Μεσημέρης), Σκολαρίκης Κ., Πετρόγιαννης, Δούσης, Σκολαρίκης Γ., Σπίνουλας Στ., Μαθιουδάκης (53' Ευθυμίου), Μπολάνο (77' Σκολαρίκης Π.), Σπίνουλας Σπ., Πελάης
Στον πάγκο ήταν και οι: Σπίνουλας Ν., Πάγκαλης, Βασιλάκης, Στρατηγός
Συγχαρητήρια, παιδιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου