Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – MASTERS FINAL» - ΙΣΣΟΣ 30/31 – 5




Σημαντική πρόοδος υπάρχει στις προετοιμασίες της οργανωτικής επιτροπής του "Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach handball – Masters Final" που θα διεξαχθεί στην παραλία Ίσσος Χλομού του Δήμου Μελιτειέων το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μάη, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο κ. Λειβαδιώτη

Η αλήθεια είναι πως καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για να υπάρξει δικαίωση της εμπιστοσύνης της Ευρωπαϊκές ομοσπονδίας προς τον Δήμο Μελιτειεών με την ανάθεση της διοργάνωσης. Μια εκδήλωση που χρεώνεται και στο νησί αλλά και στην χώρα μας. Ως εκ τούτου, από την πρώτη στιγμή και η Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας, στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια, στην οποία δικαίως προστέθηκε το Επιμελητήριο Κέρκυρας , μετά τις σαφείς ενδείξεις της αναπτυξιακής προοπτικής του εγχειρήματος!


Αυτήν την στιγμή διαμορφώνονται τα γήπεδα, στήνονται οι κερκίδες και έχει δοθεί τεράστιο βάρος στην προβολή. Ταυτόχρονα λύνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την φιλοξενία των επισήμων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας καθώς και των παραγόντων των αγώνων (κριτών, παρατηρητών και διαιτητών)
Ήδη κυκλοφορεί η επίσημη αφίσα και εκδόθηκαν χιλιάδες flyers που θα διανέμονται σε δημόσιους κύρια χώρους . Από τα Κερκυραϊκά ραδιόφωνα εκπέμπεται το αντίστοιχο σποτ, όπως και από τους Κερκυραϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς .


Στόχος της επιτροπής είναι , το μήνυμα να φθάσει σε κάθε Κερκυραϊκή γωνιά!
Οι ομάδες, 16 τον αριθμό, 8 ανδρικές και 8 γυναικείες, έχουν διευθετήσει το πρόγραμμα των αφιξο-αναχωρήσεων καθώς και της διαμονής τους, ενώ η οργανωτική επιτροπή, μέσα από τις εθελοντικές ομάδες έχει φροντίσει κάθε ομάδα να τύχει της απαραίτητης (αποδεδειγμένη από τα πανάρχαια χρόνια) Κερκυραϊκής φιλοξενίας!
Σημαντικός και ο αριθμός των επισκέψεων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης , από όλο τον κόσμο (www.meliticup.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου