Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμη η Βολίδα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών



Η κορυφαία πρόκληση !

Τα ψέματα τελείωσαν. Έφθασε η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της Βολίδας, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα (16.30) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών τον Ασπρόπυργο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Το κλίμα στην ομάδα του Δήμου Αχιλλείων είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ρομπέρτο Μπολάνο και οι παίκτες του έχουν παρασυρθεί από την απόλυτα φυσιολογική ευφορία που διακατέχει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους. Υπάρχει πλήρης επίγνωση των δυσκολιών που παρουσιάζει η αναμέτρηση, μιας και ο αντίπαλος εκτός του ότι εξασφάλισε σχετικά άνετα την άνοδο στη Γ’ Εθνική, έχει μπάτζετ που πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ και ποδοσφαιριστές με πολύχρονη θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όμως η πεποίθηση είναι ότι η Βολίδα μετά την αξιοθαύμαστη πορεία της στο πρωτάθλημα μπορεί να σφραγίσει το κλείσιμο της χρονιάς με έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι (14.30), έχοντας σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο στο πλευρό της και θα διανυκτερεύσει στη Ναύπακτο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ στην προσπάθεια κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου θα έχει τη συνδρομή περίπου 300 φίλων της που θα ταξιδέψουν στην «Ιερή Πόλη» του Μεσολογγίου, ελπίζοντας ότι τα ξημερώματα της Κυριακής θα επιστρέψουν στο νησί, συνοδεύοντας την …κούπα!

Να σημειωθεί ότι στον τελικό έφθασε την περίοδο 1991-92 ο ΑΟ Κέρκυρα που όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης ενώ επίσης καμία ομάδα της Δυτικής Ελλάδας δεν έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ερασιτεχνών.
Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης ορίστηκε ο Στυλιαράς με βοηθούς τους Κωσταρά – Ασημάκη και 4ο τον Κωνσταντίνου, όλοι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου