Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ



Βλέπει τελικό …η Βολίδα !!!

Μεγαλειώδης πρόκριση για τη Βολίδα η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας μετά την άνετη επικράτηση της επί του Βελουχίου με το εντυπωσιακό 5-1!

Η Κερκυραϊκή ομάδα παρουσίασε τον καλύτερο της εαυτό στο ουδέτερο γήπεδο της Άρτας παρότι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’ με το γκολ του Μπακαλίδη, εμφανίστηκε στη συνέχεια σοβαρή και οργανωμένη, ανατρέποντας όχι μόνο το σε βάρος της αποτέλεσμα αλλά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της!

Οι ποδοσφαιριστές του ακατάβλητου Ρομπέρτο Μπολάνο επικράτησαν κατά κράτος και μέσα σε ένα δίλεπτο (19’, 20’) ανέτρεψαν τα δεδομένα και προηγήθηκαν με τέρματα που σημείωσαν οι Στρατηγός και Πελάης. Στο 34’ ο Μπολάνο έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση, για να ακολουθήσουν τα δύο γκολ του Σπύρου Σπίνουλα στην επανάληψη (53’ - 72’) που σφράγισαν την είσοδο της Βολίδας στους ‘4’ του θεσμού!
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαγεωργίου (ΣΔ Άρτας).

ΒΟΛΙΔΑ: Αβραμιώτης, Σκολαρίκης Γ., Ευθυμίου, Πετρόγιαννης, Μπολάνο (87’ Μαθιουδάκης), Δούσης, Στρατηγός (75’ Σπίνουλας Στ.), Νικολόπουλος, Σπίνουλας Σπ. (75’ Πάγκαλης), Σκολαρίκης Κ., Πελάης
ΒΕΛΟΥΧΙ: Ευαγγελόπουλος, Βλάχος, Κατσαούνης, Κρασιάς, Κατσάνος, Ζέρβας (46’ Συγκελόπουλος), Χόντος, Γεωργακόπουλος, Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος (85’ Κουτσουπιάς), Φλέγκας (46’ Βόγλης).

Τα αποτελέσματα των άλλων τριών προημιτελικών:
Παναιγιάλειος – Πανασπροπυργιακός 1-1 (4-5 πεν)
Καρλόβασι Σάμου – Πλατανιάς Χανίων 0-1
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Εθνικός Γαζώρου Σερρών 1-1 (2-4 πεν)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Βολίδα – Εθνικός Γαζώρου
Πανασπροπυργιακός - Πλατανιάς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

‘Το ΔΣ της ΕΠΣ Κέρκυρας συγχαίρει το σωματείο Βολίδα Αχιλλείων για την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η πρόκριση της ομάδας μας, που συνδυάζεται με μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, αποτελεί μια διάκριση ιδιαίτερα τιμητική για το Κερκυραϊκό Ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του σωματείου μας να συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης, μια αναμφισβήτητη επιτυχία για το νησί μας.
Θερμά συγχαρητήρια σ’ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές)’.

4 σχόλια:

  1. Μπακαλίδης λέγεται ο Παγκαλίδης. Ο τρίτος σκορερ του 4ου ομιλου και διεθνής στο παρελθόν πολλές φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Όπως βλέπεις το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διορθωσε το κ μεσα στο ρεπορταζ. αν θες σου στελνω φωτος από το παιχνιδι....στην Αρτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστω ξανα για το ενδιαφερον σου. Αν θελεις κ εχεις υλικο που αφορα Κερκυραικες ομαδες η αντιπαλους παντα ευπροσδεκτο. Φυσικα κ θα ηθελα συνεργασια, γιατι το μπλογκ ειναι στα σπαργανα κ οποιος εχει διαθεση να προσφερει κ να βοηθησει στην πληρεστερη ενημερωση, καλοδεχουμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή