Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

ΠΟΛΟΝΑΟΚ

Εύκολο έργο

Την ευκαιρία να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του έχει ο ΝΑΟΚ που φιλοξενεί αύριο για τη 19η αγωνιστική της Α2 στο κλειστό κολυμβητήριο τον Ιωνικό Νικαίας, τη μία από τις 2 ομάδες δηλαδή που έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ο Κερκυραϊκός σύλλογος θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ο κύριος στόχος της άνετης παραμονής, επιτεύχθηκε χωρίς χτυποκάρδια. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στον Πίτερ Μπαϊκοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες, καθώς θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.
Διαιτητές: Αργυρός – Δημητρίου

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στο Περιστέρι και τη Γλυφάδα με τους δύο αντιπάλους να ισοβαθμούν στη τέταρτη θέση και ο νικητής του παιχνιδιού θα διατηρήσει τις ελπίδες του για άνοδο.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας Ποσειδώνας Ιλισίων και Λάρισα θα αντιμετωπίσουν ως γηπεδούχοι το Νηρέα Χαλανδρίου και ΟΦΗ αντίστοιχα ενώ το Καλαμάκι που βρίσκεται στη τρίτη θέση, δυο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους θα φιλοξενήσει στον Άλιμο τον Ηλυσιακό. Τέλος στη Σύρο η ομάδα του νησιού θα αντιμετωπίσει τον ΟΥΚ Βόλου.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/5
13.30 Κολ. Σύρου ΝΟ ΣΥΡΟΥ - ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ
14.00 Κολ. Λάρισας ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΟΦΗ
16.00 Κολ. Κέρκυρας ΚΕΡΚΥΡΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
18.00 Κολ. Περιστερίου Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΛΥΦΑΔΑ
18.00 Κολ. Ιλίσιο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
18.00 Κολ. Αλίμου ΚΑΛΑΜΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου