Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – MASTERS FINAL» - ΙΣΣΟΣ 30/31 – 5



Η γιορτή αρχίζει…

Στη μάχη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων Beach Handball ρίχνονται αύριο από τις 10 το πρωί οι 16 καλύτερες ομάδες (8 ανδρικές – 8 γυναικείες) της ‘γηραιάς ηπείρου’, μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη παραλία Ίσσος Χλομού του Δήμου Μελιτειέων.

Με προπονήσεις στα δύο διαμορφωμένα γήπεδα και με συναντήσεις μεταξύ παραγόντων , προπονητών και αθλητών από διαφορετικά Ευρωπαϊκά κράτη, συνεχίστηκε αμείωτη η δραστηριότητα ενώ από πλευράς των διοργανωτών λύνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου με το σφύριγμα της έναρξης των αγώνων να είναι όλα έτοιμα.


Αναλυτικά οι συμμετοχές:

ΑΝΔΡΕΣ:
* ΑΧΑ Μπίτςσταρς Μπούνταπεστ - Ουγγαρία (AXA Beachstars Budapest)
* Μπαλομάνο Πλάγια Μπαρμπάτε - Ισπανία (Balomano Playa Barbate)
* Ντετόνο Ζάγκρεμπ - Κροατία (Detono Zagreb)
* Μέγκα Σπορτ ΟΜCJ - Πορτογαλία (MEGA SPORT/OMCJ)
* Φρουντ ντερ Σόνν - Γερμανία (Freunde der Sonne)
* Λετενί Μπιτς Χάντμπολ Τιμ - Ουγγαρία (Letenye Beach Handball Team)
* ΤSHV Κάμελοτ - Ολλανδία (TSHV Camelot)
* Μεταλλοπλαστική Αριστοτέλης - Ελλάδα

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
* Γιουρόνικς Ναγκιατάντ - Ουγγαρία (EURONICS NAGYATAD)
* Βίπρεν Κάντιθ - Ισπανία (Vipren Cadiz)
* Φλάϊνγκ Κανγκαρούς - Γερμανία (Flying Kangaroos)
* Πρόμιλκι -Τσεχία (Promilky)
* Πλάγιαντετ- Ελβετία (Playadettes)
* Ντετόνο Ζάγκρεμπ - Κροατία (Detono Zagreb)
* Μπιτς Γκερλς - Ουγγαρία (Beach Girls)
* Avant Garde - Ελλάδα


Παράλληλα ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια - σχολές προπονητών, κριτών και παρατηρητών της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας το οποίο παρακολουθούν οι 44 προτεινόμενοι από τις Εθνικής ομοσπονδίες!
Δίδαξε η ελίτ του παγκόσμιου Beach handball. Ο Ιταλός Marco Trespidi, ο Νορβηγός Ole Jorstad, ο Σέρβος Sasa Kuburovic, Λέκτορες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας καθώς και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής κ. Γιώργος Μπεμπέτσος, Peter Frosche και Helmut Horltisch.


Αξίζει να αναφερθεί πως όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσα από το διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://www.meliticup.gr/), ενώ ζωντανά θα μεταδοθούν από το «Κερκυραϊκό κανάλι» οι αγώνες και του Σαββάτου και της Κυριακής μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα, το δε «σήμα» δορυφορικά θα φθάσει σε κανάλια του εξωτερικού που ήδη έχουν εξασφαλίσει από τους διοργανωτές δωρεάν του κωδικούς! Φυσικά θα υπάρχει τακτική ενημέρωση της ιστοσελίδας, όσον αφορά τα αποτελέσματα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου