Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Κρίσιμη συνάντηση…


Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη κορυφής Καλογιάννη – Λιμπάντζη για να αποσαφηνιστούν όλες οι εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του ΑΟ Κέρκυρα.

Η κατάσταση παρουσιάζεται ιδιαίτερα ρευστή ενώ συνεχώς εντείνεται η φημολογία ότι ο ‘αναμορφωτής’ του ΑΟΚ, τούτη τη φορά είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει οριστικά. Από την άλλη πλευρά ο κύριος χρηματοδότης της ΠΑΕ θεωρεί πως από κάποιο σημείο κι έπειτα τα λεφτά πηγαίνουν στο «πηγάδι» και, ως επιτυχημένο επιχειρηματία, φυσικά και το γεγονός αυτό δεν τον ικανοποιεί. Κανείς δε μπορεί με ακρίβεια να προσδιορίσει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο ανδρών οπότε η αγωνία κορυφώνεται.

Photo by: Stamatis Katapodis

Το σίγουρο είναι πως θα τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ειδικά την τελευταία σεζόν, και ο λανθασμένος τρόπος αντιμετώπισης τους ενώ ασφαλώς το σημαντικότερο κομμάτι στην κουβέντα θα αποσπάσει το οικονομικό και οι προοπτικές που υπάρχουν.
Tο δίλημμα έχει να κάνει με το αν ο ΑΟΚ θα εξακολουθήσει να έχει βλέψεις πρωταθλητισμού διατηρώντας ένα υπέρογκο μπάτζετ ή θα ξεκινήσει τη δημιουργία ομάδας με ορίζοντα τουλάχιστον τριετίας, περιορίζοντας έτσι σημαντικά τα έξοδα. Χωρίς όμως βοηθητικές εγκαταστάσεις και με έδρα ένα γήπεδο που προσφέρεται για άλλες δραστηριότητες, όχι πάντως ποδόσφαιρο, και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Σε αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν!



Photo by: Stamatis Katapodis




Εξάλλου ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς και από τη διαδικασία κορυφαίος αναδείχθηκε ο Γιάννης Κολοτούρος. Ο νικητής από την συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι ο Φίλλιπος Μπρίφας που θα παραλάβει από τον ποδοσφαιριστή, μία μπλούζα της ομάδας με την υπογραφή του, στο τελευταίο παιχνίδι του ΑΟΚ στο Εθνικό Στάδιο με την Καλαμάτα το απόγευμα της Δευτέρας(17.45).

Η σημερινή προπόνηση έγινε το μεσημέρι(14:00) στο ΕΑΚΚ και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε, ασκήσεις τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο με τελειώματα φάσεων ύστερα από ανάπτυξη παιχνιδιού.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σουαρέ λόγω τενοντίτιδας, εκτός προπόνησης έμεινε ο Σμαρτ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ενώ κανονικά γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Πελαγίας, Αθανασιάδης, Ρεπερνέ και Μυρίλλας. Για αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου