Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

Έξι χρυσά μετάλλια για τον Κερκυραϊκό σύλλογο στο Κύπελλο Ελλάδας



Σαρωτικός ο Σπάρτακος

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπάρτακου στη διάρκεια του Κυπέλλου Ελλάδας KICK BOXING που διεξήχθη στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 9 – 10 Μαίου, στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές εκπροσωπώντας συλλόγους αναγνωρισμένους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ο ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο δεν κλόνισε την ψυχολογία της πολλά υποσχόμενης ομάδας των MASTERS ΑΛΕΞΑΚΗ, που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, επιστρέφοντας με 6 χρυσά μετάλλια στις αποσκευές της.
Συγκεκριμένα κατέκτησαν:
- Ο Σπύρος Ράπτης, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία +90 kg LOW KICK
- Ο Γιάννης Σκορδίλης, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -65 kg LIGHT CONTACT
- Ο Αντώνης Ζαϊμάκης, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -40 kg LIGHT CONTACT
- Ο Αιμίλιος Γιάννος, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -64 kg LOW KICK
- Ο Μιχάλης Μανιάνη, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -70 kg LOW KICK
- Ο Δημήτρης Κορακιανίτης, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -45 kg LIGHT CONTACT
- Ο Κώστας Τσούκας, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -85 kg LOW KICK

Το Σάββατο 30 Μαίου (12πμ) στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (Δροσούπολη) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο KICK BOXING από τον 2 φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή του Κ1, MAX ANDY SOUWER.
Πρόκειται για μία διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING και ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτακος των MASTERS ΑΛΕΞΑΚΗ θα δώσει το παρόν σε αυτό το σεμινάριο με δεκαπέντε αθλητές.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί το 2ο μέρος του σεμιναρίου που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο προπονητές. Στη διάρκεια του ο ANDY SOUWER θα δείξει προχωρημένες τεχνικές KICK BOXING και προετοιμασία αθλητών σε επαγγελματικό επίπεδο. Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν οι προπονητές του Σπάρτακου, Γεράσιμος Αλεξάκης και Άγγελος Αλεξάκης.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί προς τιμή του ANDY SOUWER βραδιά επαγγελματικών αγώνων με αθλητές με κορυφαίες διακρίσεις σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από πλευράς Σπάρτακου θα λάβει μέρος ο Αλέξανδρος Γκερέκος στην κατηγορία -81 kg LOW KICK, με όρους Κ1 και θα αντιμετωπίσει αθλητή από το σύλλογο του προπονητή Νίκου Ασκητή.

Τέλος, την Κυριακή 31 Μαίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING στο κλειστό Γαλατσίου.
Θα πάρουν μέρος αθλητές από όλους τους αναγνωρισμένους συλλόγους ενώ τον Σπάρτακο θα εκπροσωπήσουν οι:
- Στέφανος Στογιάννος στην κατηγορία -86 kg LOW KICK
- Σπύρος Ράπτης στην κατηγορία +90 kg LOW KICK
- Μιχάλης Μανιάνη στην κατηγορία -70 kg LOW KICK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου