Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με αρκετές αλλαγές στην Καισαριανή

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ο ΑΟ Κέρκυρα καλείται να ‘κλείσει τις πληγές’ που άνοιξαν μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και ειδικότερα μετά την τελευταία από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αστέρα που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να αποφύγει το μοιραίο. Ο ΑΟΚ με κομμένα τα φτερά μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη που είχε η φετινή περίοδος θέλει τουλάχιστον να ολοκληρώσει την παρουσία του με αξιοπρέπεια, αποφεύγοντας νέο διασυρμό.

Ο Νίκος Παντέλης προσανατολίζεται στο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα ανάλογες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων και των νεαρών της ομάδας. Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Νικολόπουλος, ο στρατευμένος Μανουσαρίδης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση(16.00) στο ΕΑΚ οι: Αθανασιάδης (θλάση στο δικέφαλο), Ρεπερνέ (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο), Αποστολίδης (ενοχλήσεις στα πλευρά) και φυσικά ο ανέτοιμος Φλαβίνιο. Κανονικά προπονήθηκε ο Πελαγίας ενώ επιστρέφει μετά από 4 αγωνιστικές ο Γκουστάβο που εξέτισε την ποινή του.

Ψηφίστε τον MVP !

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μέσω ανάρτησης στο επίσημο site (http://www.aokerkyrafc.gr/) οι φίλοι της ομάδας μπορούν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Απαντήστε μας...

Στην ερώτηση : Ψηφίστε και αναδείξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ για τη σεζόν 2008-09.
1.Αποστολίδης 2.Μουστόγιαννης 3.Reuperne 4.Συμεωνίδης 5.Αθανασιάδης 6.Κολοτούρος 7.Τσεμπερίδης 8.Πελαγίας 9.Βιτουλαδίτης 10.Silva 11.Άλλος (αναφέρατε το επώνυμο του).

Στείλτε e-mail στο marketing@aokerkyra.com.gr. (αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε) έως την επόμενη Πέμπτη 14/5 με τον αριθμό προτίμησης, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Όλοι οι ψήφοι που θα αναδείξουν τον πολυτιμότερο παίκτη θα μπουν σε κλήρωση. Ο νικητής θα παραλάβει από τον ποδοσφαιριστή, μία μπλούζα της ομάδας με την υπογραφή του, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στο ΕΑΚ Κέρκυρας, με την Καλαμάτα.

Από το τμήμα Marketing».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου