Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλήρης κατήφεια !

Καμία εξέλιξη, ούτε επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της ΠΑΕ δεν υπήρξε όσον αφορά στο αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση που έθεσε στη διάθεση του ΔΣ ο Νίκος Παντέλης μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις αποδοκιμασίες που ακολούθησαν.
Πάντως δεν αναμένεται να προκύψει κάποια σοβαρή αλλαγή αφού σε λιγότερες από 2 εβδομάδες ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα και υπάρχει χρόνος για όλες τις σημαντικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα δόθηκε ρεπό προκειμένου να αποφορτιστεί η ένταση μετά τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

«ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ»

Το γενικότερο κλίμα απογοήτευσης στον ΑΟ Κέρκυρα έχει επισκιάσει τα πάντα γύρω από την ομάδα και αυτό που χρειάζεται πρώτα από όλα είναι καθαρό μυαλό κ όχι αποφάσεις ‘εν θερμώ’. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικό τους μεγάλο μερίδιο ευθύνης κάτι που παραδέχθηκε εξ’ ονόματος της πλειοψηφίας ο Αλέξης Τσεμπερίδης μετά το χθεσινό παιχνίδι τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Πρώτα από όλα θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο συγγνώμη. Αν και πιστεύω ότι είναι άδικο αυτό για μας, ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του. Αυτό το παιχνίδι είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι ήταν για μας το πιο σημαντικό. Μπήκαμε μέσα και θέλαμε μόνο να κερδίσουμε. Και η ισοπαλία δε μας βόλευε. Τώρα το να γυρνά ο καθένας και να λέει αυτά που λέει για μένα είναι θεμιτά. Από εκεί και ύστερα ξαναζητάω συγγνώμη από τον κόσμο και πιστεύω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πολλοί από εμάς ντρεπόμαστε. Κι εγώ προσωπικά ντρέπομαι γιατί αυτή τη μεγάλη φανέλα δεν την τιμήσαμε και δεν ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική. Αυτά τα ματς φυσικά και θέλαμε να τα πάρουμε αλλά βγήκαμε εκτός στόχων. Το σημαντικό όμως επαναλαμβάνω είναι ότι δεν τιμήσαμε τη φανέλα και δεν ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου