Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ιστορία !

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τη Βολίδα η οποία ρίχνεται αύριο (16.30) στη μάχη του νοκ-άουτ ημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου Σερρών στο ουδέτερο γήπεδο των Γρεβενών.

Η Κερκυραϊκή ομάδα βρίσκεται μπροστά στη σπουδαιότερη μέχρι σήμερα πρόκληση στην ιστορία της και θέλει να πιστοποιήσει ότι η εκπληκτική της πορεία τη φετινή χρονιά, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μπολάνο έχουν επίγνωση της κατάστασης κι αναμένεται σε ακόμη ένα παιχνίδι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν στην πολυπόθητη πρόκριση. Βρίσκονται επιπλέον σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν ενώ και το ηθικό είναι ακμαιότατο αφού τους παρουσιάζεται μοναδική ευκαιρία να κάνουν την υπέρβαση. Παράλληλα η τεράστια προβολή συνολικά της ομάδας αλλά και της δουλειάς που γίνεται σε αυτήν μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει.

Δεν υπάρχει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (9.30). Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Kαραλιόλιος με βοηθούς τους Γεωργιάδη – Τσιαμπάζη όλοι του συνδέσμου Κοζάνης.

Αύριο διεξάγεται στο στάδιο Κερατέας και ο άλλος ημιτελικός Ασπρόπυργος – Πλατανιάς Χανίων με διαιτητή τον Καλογερόπουλο και βοηθούς τους Ταρανά – Χαρίτο του συνδέσμου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου