Τρίτη 12 Μαΐου 2009

TAE - KWON - DO

Η επίλεκτη ομάδα του Μάστερ Γ. Αλεξάκη στο Ανατολικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ




Ξεχώρισαν οι DRAGONS !

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Απριλίου 2009 το Ανατολικό πρωτάθλημα TAE-KWON-DO στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ με διοργανωτή τον GRANDMASTER LEE-KUN-HWA. Η Ελληνική αποστολή με αρχηγό τον Μάστερ Γ. Αλεξακη έδωσε το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή διήμερη διοργάνωση.

Την πρώτη μέρα έγινε μία τρίωρη επίδειξη πολεμικών τεχνών από την οποία τα έσοδα διατέθηκαν για ένα νοσοκομείο ανασφάλιστων. Την επίδειξη αυτή παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους 25 GRANDMASTER από όλο τον κόσμο.


Ανάμεσα τους ο θρυλικός JHOON-RHEE ο οποίος στον κινηματογράφο είναι γνωστός για τις ταινίες του BEST OF THE BEST αλλά και για τη συνεργασία του με τον BRUCE-LEE. Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ο πρόεδρος της USAT-MAC GRANDMASTER HONG KONG KIM και ο επίτιμος πρόεδρος GRANDMASTER JOON PYO CHOI.Ο GRANDMASTER του TANG SOO DO CHUNG SUNG KIM.
Η Ελληνική ομάδα ξεχώρισε για το υψηλό τεχνικό επίπεδο, το συγχρονισμό και το βαθμό δυσκολίας των επιδείξεων που πραγματοποίησε. Όλοι οι GRANDMASTER έδωσαν συγχαρητήρια στην Ελληνική ομάδα για το πλούσιο και ποιοτικό θέαμα που έδωσε. Τιμητικές διακρίσεις πήραν οι ΜΑΣΤΕΡ Γ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Α. ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Χ. ΓΚΕΡΕΚΟΣ από το διοργανωτή.


Τη δεύτερη μέρα των αγώνων ο Π. ΤΣΟΥΚΙΑΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στις κόκκινες ζώνες στις φόρμες (HIONG). Ο Ι. ΜΕΛΑΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στις φόρμες στην κατηγορία των 2 νταν. Ο Σ. ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στις φόρμες των 2 νταν. Ο Κ. ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο σπάριγκ στις μαύρες ζώνες. Ο Α. ΓΚΕΡΕΚΟΣ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στις τεχνικές ακροβατικών σπασιμάτων.


Στις 19 Απριλίου 2009 έγιναν εξετάσεις για Μάστερς στο αρχηγείο του H.M.D-T.K.D.
Τα αποτελέσματα είναι:
- GRANDMASTER S. TRIFELLA 7 DAN
- MASTER Γ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ 6 DAN
- MASTER P. GALLI 6 DAN
- MASTER N. GIANNI 6 DAN
- MASTER F. MARTZELLA 6 DAN
- MASTER S. SISILIANI 4 DAN
- F. TRAMEDOZZI 4 DAN
- K. KONSTANTINI 4 DAN
- K. DI NIKOLO 4 DAN
- A. BONFIGLIO 4 DAN
- N. DANIELE 4 DAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου