Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

Η ταλαντούχα αθλήτρια του ΚΓΣ, Λορέλα Μάνου είναι και ‘με τη βούλα’… Ελληνίδα !


Το σήριαλ έλαβε τέλος…

Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ετών, η περιπέτεια της αθλήτριας του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, Λορέλας Μάνου είχε χαπι-εντ καθώς το μεσημέρι της Τρίτης ορκίστηκε ενώπιον του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σωτήρη Βόσδου κι έλαβε την Ελληνική ιθαγένεια.

Η 19χρονη επικοντίστρια που αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες όχι μόνο του Κερκυραϊκού αλλά γενικότερα του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού, βρέθηκε στο νησί λίγους μήνες μετά τη γέννηση της όταν ήλθε η οικογένεια της , από τους Άγιους Σαράντα. Εδώ μεγάλωσε, ζει και τελείωσε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, γνωρίζοντας παράλληλα το στίβο μέσω του ΚΓΣ κι ανακαλύπτοντας έτσι το σπουδαίο ταλέντο της στο άλμα επί κοντώ. Ως μαθήτρια έχει αναδειχθεί Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμνάσιων 2005 και Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων 2008, ενώ επίσης έχει πολλές διακρίσεις και με τη φανέλα του Κερκυραϊκού.

Απερίσπαστη πλέον από οποιοδήποτε άγχος, και σε αγαστή συνεργασία με τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της, αρχικά επιδιώκοντας να σταθεροποιηθεί σε άλματα πάνω από τα 4 μέτρα ενώ βέβαια πάντα στην άκρη του μυαλού όπως συμβαίνει με κάθε αθλητή, στόχος είναι η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα. Μπορεί σίγουρα να τα καταφέρει αρκεί να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου