Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΧΑΝΤΜΠΟΛ


«Φιλικά» στον Άγιο Αθανάσιο - Επιμορφωτική διάλεξη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική δραστηριότητα στο χάντμπολ του Αγ. Αθανασίου για την αθλητική χρονιά που έφυγε, με τη διοργάνωση το Σάββατο 6 Ιουνίου φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ομάδα παγκορασίδων του Φαίακα, στο ανοιχτό γήπεδο του Γυμνασίου-Λυκείου Αγρού και με μια επιμορφωτική διάλεξη.


Ο αγώνας ήταν φιλικού χαρακτήρα και οι προπονητές για διαφορετικούς λόγους χρησιμοποίησαν όλο το έμψυχο δυναμικό. Ο μεν Γιώργος Κούρκουλος για λογαριασμό του Αετού Αγ Αθανασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις πλέον άπειρες αθλήτριες του, η δε Λυδία Χειμαριού στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 18 και 22 Ιουνίου. (τελική φάση)
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και κηδεμόνες και από τα δυο σωματεία, καθώς και ο αντοινομάρχης Χρήστος Σκούρτης που συνεχάρη τα παιδιά, τους γονείς και κηδεμόνες , αλλά και τους παράγοντες των σωματείων για την προσπάθεια τους να αναπτύξουν τον αθλητισμό κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της έλλειψης βασικών αθλητικών υποδομών.


Στη συνέχεια, όλοι οι παραβρισκόμενοι επισκέφθηκαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Σχ Κέντρου Αγρού, όπου και ακολούθησε διάλεξη με θέμα τις αθλητικές κακώσεις, την διατροφή των αθλητών και τις ουσίες στον αθλητισμό. Εισηγητές οι γιατροί του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χρήστος Σκούρτης, Σπύρος Καρδακάρης, Κώστας Κοντοστάνος και ο ιδιώτης Σπύρος Δαφνής, όλοι τους ορθοπεδικοί με τεράστια πείρα στον αθλητισμό! Τα θέματα ήταν ενδιαφέροντα και προκάλεσαν συζήτηση μεταξύ των εισηγητών και των παραβρισκόμενων.


Στο κλείσιμο του ο κ. Ρούσινος εκ μέρους του ΔΣ του Αετού Αγ Αθανασίου, ευχαρίστησε τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση προκειμένου να ενημερώσουν μέλη και φίλους του σωματείου, ευχαρίστησε τον Φαίακα για την συνεργασία του, την διεύθυνση του Σχ Κέντρου Αγρού για την φιλοξενία του, καθώς και τις διευθύνσεις του Γυμνασίου και Λυκείου Αγρού για την φιλοξενία του αθλητικού τμήματος του συλλόγου. Προέτρεψε του γονείς και κηδεμόνες να ωθούν τα παιδιά στον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό, σαν επένδυση για την σωματική και ψυχική τους υγεία. Τέλος το ΔΣ δεξιώθηκε την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου για την επιτυχία της να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα του Κερκυραϊκού πρωταθλήματος παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου