Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ

« Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός» - 3η φάση (2-5 Ιουλίου)
Παραλία Μαραθιάς- Μάλτα (Δήμος Κορισσίων)


Μετά τις πετυχημένες δύο πρώτες φάσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer στο Καραβι κλαμπ του Σχοινιά, και στο Beach Bar "Alati" της Επανομής η διοργάνωση μεταφέρεται κι έρχεται στον Δήμο Κορισσίων και συγκεκριμένα στην παραλία Μαραθιάς – Μάλτα (Santa Barbara).

Από την Πέμπτη 2 ως την Κυριακή 5 Ιουλίου οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ παρούσα θα είναι η Εθνική Ελλάδος Beach Soccer. Θα συμμετάσχουν συνολικά 18 ομάδες με 250 αθλητές ενώ ο Τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Nova Sport. Από αυτόν θα αναδειχθεί ο τρίτος στη σειρά Πρωταθλητής που θα λάβει μέρος στην Τελική Φάση της Μυκόνου.

Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών Αθλητικών – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κορισσίων και η διεξαγωγή της αποσκοπεί στο να συμβάλει στην τουριστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής και της Κέρκυρας γενικότερα.
Κατά την διάρκεια της, θα λάβουν χώρα και διάφορες άλλες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις με την συμμετοχή της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Περιβολίου και διαφόρων χορευτικών παραδοσιακών συγκροτημάτων.
Καλούνται όλοι στη λαμπρή και μοναδική αυτή εκδήλωση, προκειμένου να θαυμάσουν και να ζωντανέψουν μνήμες με αστέρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου