Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα …«μέλι – γάλα» !!!


Αναπάντητα αφήνει όλα τα ερωτηματικά για το μέλλον της ομάδας η δήλωση του ‘οικονομικού αιμοδότη’ του ΑΟ Κέρκυρα, Γιώργου Λιμπάντση που αναρτήθηκε το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα (aokerkyrafc.gr) της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
« Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο, οφείλω να ενημερώσω το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι η συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Σ. Καλογιάννη, είναι άριστη.
Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων στα πλαίσια της χάραξης των κοινών στόχων, που έχουμε θέσει, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να σταθεί στο πλευρό της, να μην επηρεάζεται από διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία δεν εκφράζουν την επίσημη θέση του ΑΟ Κέρκυρα ΠΑΕ.
Υπάρχουν εξουσιοδοτημένα στελέχη και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ώστε ο φίλαθλος να ενημερώνεται έγκυρα μέσα από αυτή».

Εκτός του ότι πουθενά δεν αναφέρεται με ποια - έστω τυπικά για τους αδαείς - ιδιότητα γίνεται αυτή η δήλωση, η ουσία της εστιάζεται στο μήνυμα που θέλει να περάσει ότι όλα είναι άριστα στη συνεργασία με το Σπύρο Καλογιάννη, επιχειρώντας έτσι να διαψεύσει την έντονη παραφιλολογία που επικρατεί στην περιρέουσα ατμόσφαιρα. Το ζήτημα όμως είναι άλλο και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό...
Το ‘αύριο’ του ΑΟ Κέρκυρα !!!

Πως γίνεται να βαίνουν όλα καλώς όταν το πρωτάθλημα έχει λήξει στις 18 Μαίου και μετά από ένα μήνα συμπληρωμένο, δεν ‘κουνιέται φύλλο’ ? Που οφείλεται η αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ποιες είναι επιτέλους οι 'κοινές' τους σκέψεις και αποφάσεις για τη νέα σεζόν ? Ας δώσουν το στίγμα κι ας ανακοινώσουν τους στόχους τους προκειμένου να καταλαγιάσουν την εύλογη ανησυχία που επικρατεί και παράλληλα να σβήσουν τις έως τώρα δυσάρεστες εντυπώσεις που έχουν προκληθεί, εκτός αν δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του ρίσκου που παίρνουν. Χρειάζονται δραστικές κινήσεις για να αποφύγει ο ΑΟΚ τον κίνδυνο να βρεθεί σε τέλμα και τα σημάδια των καιρών παρά τις διαβεβαιώσεις Λιμπάντση δε δείχνουν ευοίωνα. Τρανό παράδειγμα ο ‘εμφύλιος’ στις τάξεις των υποστηρικτών της ομάδας που έχουν ήδη πάρει θέση μάχης στην κυριολεξία, βλέποντας την εκατέρωθεν απραξία…

Λιγοστεύει η άμμος στην κλεψύδρα κι όσο ταχύτερα το αντιληφθούν οι 'άριστοι συνεργάτες’, τόσο καλύτερα θα είναι για τον «απόμακρο» πια, από το μέσο φίλαθλο του νησιού, ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου