Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

ΚΓΣ: Βροντερό παρόν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων


Σπουδαία…διαπιστευτήρια !

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές τους Νίκος Μόσχος και Παύλος Σκορδίλης θα θυμούνται ασφαλώς για αρκετό καιρό το διήμερο (21-22 Ιουνίου) που πέρασαν στο πανέμορφο Ναύπλιο, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Στίβου Παίδων – Κορασίδων όπου έκαναν για μία ακόμη φορά περήφανο τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.


Τέσσερα μετάλλια (2 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο) ήταν ο τελικός απολογισμός όμως ιδιαίτερη σημασία έχουν τα άκρως κολακευτικά σχόλια που ακόμη ηχούν στα αυτιά των μελών της αποστολής.
Αρχικά την 1η μέρα των αγώνων ήλθε το πρώτο χρυσό με το Βαγγέλη Μαρτζούκο να πραγματοποιεί ακαταμάχητη εμφάνιση στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια όπου με χρόνο 6.11.15 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, τερματίζοντας με 100μ. διαφορά από τον δεύτερο αθλητή !! Μάλιστα, από τα μεγάφωνα του σταδίου του Ναυπλίου τον προσφώνησαν σαν διάδοχο των σπουδαίων Κερκυραίων αθλητών Κοντοσώρου και Τσιμίνου…


Ακολούθησε το χάλκινο μετάλλιο με την Αντωνία Δαφνή η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στο τελικό του άλματος τριπλούν κατέλαβε την 3η θέση με νέα ατομική επίδοση 11.63μ.
Και οι δύο παραπάνω αθλητές με την σπουδαία εμφάνιση τους θα συμμετάσχουν στους αγώνες με την Εθνική ομάδα Παίδων - Κορασίδων.



Τη 2η μέρα συνέβη ένα γεγονός που πραγματικά είναι ασυνήθιστο και σπάνιο σε μεγάλους αγώνες από αθλητές του ίδιου συλλόγου. Στον τελικό του άλματος σε ύψος η Ναταλία Νικοπούλου και η Κατερίνα Γαστεράτου συνέθεσαν ένα ‘ανεπανάληπτο’ δίδυμο καταλαμβάνοντας τα δύο ψηλότερα σκαλιά του βάθρου.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Νικοπούλου κατέκτησε την 1η θέση ενώ με την ίδια επίδοση – 1,65μ – η Γαστεράτου κατετάγη 2η. Οι δύο κοπέλες του Κερκυραϊκού είναι άξιες συγχαρητηρίων αφού άντεξαν στην πίεση μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα με υψηλό συναγωνισμό και συμμετοχή 28 αθλητριών από όλη την Ελλάδα.
Μπράβο σε όλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου