Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΟΛΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009



Το καμάρι της Κέρκυρας !

Στιγμές ανείπωτης ευτυχίας ζει ολόκληρη η «οικογένεια» της Βολίδας μετά την ιστορική νίκη με 4-3 επί του Ασπροπύργου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας το Σάββατο στο Μεσολόγγι που σήμανε και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Μία επιτυχία που αποκτά θριαμβευτικές διαστάσεις κι οφείλεται αποκλειστικά στην επιλογή των ανθρώπων της διοίκησης, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Γιάννη Βαρότση, να ακολουθήσουν όλα αυτά τα χρόνια πολιτική χαμηλών τόνων, χτίζοντας καθημερινά το οικοδόμημα που λέγεται Βολίδα έτσι ώστε να αποκτήσει στέρεες βάσεις και να αντέξει στο πέρασμα των ετών, χωρίς να αποτελέσει απλά…πυροτέχνημα! Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και πρόκειται για την επιβράβευση των κόπων όλων εκείνων που νύχτα μέρα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσει η Κερκυραϊκή ομάδα σε αυτή την τεράστια διάκριση.

Η μαγική ώρα της απονομής του βαρύτιμου τροπαίου στον αρχηγό της Βολίδας, Ανδρέα Δούση, από τον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Νικόλαο Προύντζο.

Η διοίκηση και ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο (κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια) απένειμαν τα εύσημα στους παίκτες που ήθελαν όσο τίποτα άλλο να φέρουν την κούπα στο νησί, αφενός μεν γιατί ήταν η κορυφαία πρόκληση στην καριέρα τους, αφετέρου δε για να δώσουν αποστομωτικές απαντήσεις σε όσους έχουν αμφισβητήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους. Τα κατάφεραν και μάλιστα με το παραπάνω στέλνοντας το δικό τους μήνυμα που ήταν ιδιαίτερα ηχηρό. Παράλληλα συνολικά η Βολίδα έδειξε το δρόμο και στα υπόλοιπα σωματεία, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά, υπομονή και παραμερίζοντας τους όποιους παραγοντικούς μικροεγωϊσμούς, όλα είναι εφικτά πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο. Αρκεί βέβαια να αγαπάς ειλικρινά το σκοπό και το στόχο που έχεις ταχθεί να υπηρετήσεις με ανιδιοτέλεια. Κι αυτό ήταν το μυστικό της Βολίδας που εκτός των άλλων έχει την τύχη να διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, να απολαμβάνει την πλήρη στήριξη του Δήμου Αχιλλείων και να έχει πλέον κερδίσει με το σπαθί της τη συμπάθεια όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.
Οι επόμενες ημέρες όπως είναι λογικό είναι αφιερωμένες στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για την κατάκτηση του Κυπέλλου κι αμέσως μετά θα καθοριστεί ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, με πρώτο θέμα στη λίστα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Μπολάνο, για την οποία επικρατεί αισιοδοξία. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι βλέψεις της Βολίδας στο καινούριο πρωτάθλημα ενώ επίσης αναμένεται να αυξηθεί ο προϋπολογισμός αφού αρκετοί θα είναι αυτοί που πιθανότατα θα θελήσουν να ενισχύσουν οικονομικά την «Κυπελλούχο Ερασιτεχνών Ελλάδας 2009» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου