Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΒΟΛΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2009


Τιμή και δόξα...

Στη βράβευση του ποδοσφαιρικού σωματείου της Βολίδας για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας την Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών Σωτήρης Βόσδου.

Ο κ. Βόσδου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και όλους τους συντελεστές που οδήγησαν την ομάδα στην επιτυχία καθώς και τους φιλάθλους οι οποίοι στήριξαν όλες τις προσπάθειες της ομάδας να ανέβει στην κορυφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών με την παρουσία στελεχών της διοίκησης και ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Ο Γενικός Γραμματέας αναφερόμενος στην μεγάλη αυτή επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Κέρκυρας και ιδιαίτερα των Ιόνιων Νησιών τόνισε πως «η κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από το σωματείο αποτελεί γεγονός το οποίο τιμά την Κέρκυρα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νησιού. Εύχομαι το σημαντικό αυτό επίτευγμα να αποτελέσει αφετηρία και για άλλες παρόμοιες επιτυχίες στο μέλλον». Παράλληλα, ο Γ.Γ. της ΠΙΝ εξέφρασε την υποστήριξή του στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νησιού, ανακοινώνοντας την έναρξη των εργασιών διερεύνησης όλων εκείνων των ενεργειών ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών της Κέρκυρας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «οι αθλητές της Βολίδας, κάτω από αυτές τις συνθήκες υποδομών του νησιού μας, είχαν αυτήν την πολύ μεγάλη επιτυχία.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα ξεκινήσουμε μαζί να κάνουμε ένα πλάνο αθλητικών υποδομών, εκεί όπου έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν ελλείψεις».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βολίδας, Γιάννης Βαρότσης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την τιμητική βράβευση της ομάδας επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη ενέργεια, πέρα από συναισθήματα χαράς, τους «φορτώνει» παράλληλα και με το αίσθημα της ευθύνης για την συνέχιση των επιτυχιών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της ομάδας και παράλληλα θέλω να τους ζητήσω να προσπαθήσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δουλέψαμε τα προηγούμενα χρόνια για να μπορούμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές της μέχρι τώρα πορείας μας.
Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω, όλους όσους βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα οι οποίοι στήριξαν οικονομικά και ηθικά την ομάδα, το Δήμο Αχιλλείων ο οποίος πάντα είναι δίπλα μας και μας βοηθάει και φυσικά τους φιλάθλους μας οι οποίοι σε όλη αυτήν την προσπάθεια ήταν συγκινητικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου