Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα » - Ίσσος Χλομού Δήμου Μελιτειέων 13-14/6/09


Μετά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων στο Beach Handball που διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική αλλά και αγωνιστική επιτυχία από το Δημο Μελιτειέων στην πανέμορφη παραλία του Ισσου - μην ξεχνάμε πως τον τίτλο στις γυναίκες κατέκτησε η Ελληνική ομάδα AVANT Garde- σειρά παίρνει η πρώτη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για την νέα σεζόν. Και φυσικά ξεκινά από τον Ίσσο και οικοδεσπότη- διοργανωτή το Δήμο Μελιτειέων!

Ήδη και η προκήρυξη των αγώνων αλλά και οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν και η οργανωτική επιτροπή έχει ανακοινώσει το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Συμμετέχουν:
ΟΜΙΛΟΙ ΑΝΔΡΩΝ:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ:
SUMMER 04
CTS ATHENS POLITEIA
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BAR BELVEDERE
IONIKOS BOJO CLUB

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:
ACROPOLIS BHB TEAM
VAMOS 2005
GINIS ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
ΝΕΜΕΣΙΣ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ


Να αναφερθεί ότι το καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει τα εξής επίσημα τουρνουά
12-14 Ιουνίου παραλία Ισσος Δήμου Μελιτειέων Κέρκυρας
19-21 Ιουνίου Ράχες Φθιώτιδας
26-28 Ιουνίου Στύρα Ευβοίας
3-5 Ιουλίου Αγιόκαμπος Λάρισας
1-12 Ιουλίου Βράχος Πρέβεζας και τέλος το
FINAL 4 στις 25 και 26 Ιουλίου στο «Καράβι Σχινιά» στον Μαραθώνα.

Το Τουρνουά της Κέρκυρας με τον διαχρονικό τίτλο «meliticup», που φυσικά μας παραπέμπει στον διοργανωτή Δήμο Μελιτειέων, είναι από τα πλέον οργανωμένα, βαθμολογούμενο με υψηλή βαθμολογία από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF) και στόχος των υπευθύνων είναι σε λίγα χρόνια να μετεξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ΔΙΕΘΝΗ τουρνουά. Ήδη το ενδιαφέρον από Ισπανία και Κροατία έχει εκφραστεί, όμως η προσπάθεια για το Πανευρωπαϊκό, άφησε πίσω το οργανωτικό για τις διεθνείς συμμετοχές από φέτος!
Έτσι Σάββατο πρωί από τις 10, ως το απόγευμα στις 8, στον Ίσσο θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προκριματικοί αγώνες του Τουρνουά, ενώ την Κυριακή από τις 10 το πρωί οι Τελικοί.


Να αναφερθεί πως την Κέρκυρα εκπροσωπεί και αυτή τη χρονιά η ομάδα Beach Handball της Σχολής Οδηγών «ΓΚΙΝΗΣ», με αυτούσιο Κερκυραϊκό έμψυχο υλικό… Απουσιάζουν δυο βασικά στελέχη- Νίκος Ριγανάς και Ευγένιος Κουλούρης - που αυτήν την εποχή έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ανδρών ενόψει Μεσογειακών Αγώνων. Αξίζει να αναφερθεί πως οι αγώνες θα μεταδίδονται μέσα από το διαδίκτυο (Live Streaming) στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.meliticup.gr.
Ο Δήμαρχος κ. Λειβαδιώτης μιλώντας για τη διοργάνωση αναφέρθηκε στις προσπάθειες ανάδειξης της πανέμορφης παραλίας του Ίσσου Χλομού μέσα και από αθλητικές εκδηλώσεις, ευχήθηκε σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες καλή διαμονή στην όμορφη και φιλόξενη Κέρκυρα ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει τους Κερκυραίους να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στον Ίσσο, στην παραλία, στην θάλασσα, κοντά στα θεαματικά αθλητικά γεγονότα που παρέχουν οι εγκαταστάσεις της παραλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου