Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

‘Βαριά’ η αρρώστια !!!

Κύριοι διοικούντες, συναισθανθείτε την κρισιμότητα της στιγμής και προσπαθείστε έστω την ύστατη ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών που αναλαμβάνετε… Τα καπρίτσια σας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ΑΟ Κέρκυρα στην καταστροφή!!!

Το ‘παιχνίδι’ κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τέλος, εκτός εάν έχετε ήδη αποφασίσει να το …διαλύσετε και σας παρουσιάστηκε η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνετε πράξη. Η κατάσταση όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έφτασε στο απροχώρητο και το «θέατρο σκιών» που παρακολουθούμε εδώ και 40 μέρες έκλεισε τον κύκλο του. Κούρασε! Δεν υπάρχει πια άλλη επιλογή από το να βγείτε και να δώσετε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Η πλέον αφελής ερώτηση που κάνουν οι πάντες είναι «Γιατί κρύβεστε;»… Ισχύει η περίφημη δήλωση Λιμπάντζη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ περί άριστης συνεργασίας με Καλογιάννη; Αν ναι, τότε χρειάζονται ατράνταχτες αποδείξεις και αυτές τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν είναι έμπρακτες. Οι «αυλοκόλακες» των δύο πλευρών νυχθημερίς προσπαθούν να περάσουν τη …γραμμή τους κι έτσι με συνοπτικές διαδικασίες ο ‘άτυπος εμφύλιος πόλεμος’ έχει έστω κι ανεπισήμως κηρυχθεί.

Αναρωτιέται λοιπόν ο απλός φίλαθλος κόσμος αν όλα αυτά συμβαίνουν από «ανιδιοτελή αγάπη» για την ομάδα ή ο ΑΟΚ έχει γίνει πεδίο προσωπικής προβολής ορισμένων, που υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν έως και απαρατήρητοι από την τοπική κοινωνία; Η υπεροπτική συμπεριφορά δε μερίδας εξ’ αυτών οι οποίοι θεωρούν εαυτούς ‘παντογνώστες’ προκαλεί απλά θυμηδία. Κι επιτέλους για να μην κυκλοφορεί ο καθένας στον ‘πεζόδρομο’ ή στην ‘Καποδιστρίου’ περιφέροντας τις δικές του αναλύσεις, πληροφορίες και θεωρίες, ας ανακοινωθεί κάποτε επίσημα το μετοχολόγιο της ΠΑΕ και η ακριβής οικονομική κατάσταση.
Ο οποιοσδήποτε « ξέρεις πόσα έχω βάλει στον ΑΟ Κέρκυρα;» ας μπει στη θέση του ή …ας δικαιωθεί! 'Εστω και τιμητικά αφού επένδυσε χρήματα εν γνώσει του, βλέποντας τα όμως να καταλήγουν στο 'πηγάδι' !!! Και η λίστα είναι ατελείωτη... Πάντως θα έπρεπε το λιγότερο να γνώριζε εκ των προτέρων, ότι το 'αδηφάγο' επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει τεράστιες απαιτήσεις....

Επομένως, ας εξαφανιστούν τόσο το πέπλο μυστηρίου όσο και τα σενάρια δολοπλοκιών που κρατούν ακόμη και σήμερα την πλειοψηφία των Κερκυραίων φιλάθλων μακριά από το γήπεδο, εκτός αν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι ικανοποιημένοι από τους 200-250 εναπομείναντες που κι αυτοί είναι διαιρεμένοι σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα .

Ο αληθινός προβληματισμός προκύπτει από το γεγονός ότι ο ΑΟΚ έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με όλους τους αντιπάλους την επόμενη περίοδο στη Β’ Εθνική και όσο περισσότερο καθυστερεί στην υλοποίηση του όποιου σχεδιασμού, επιδεινώνεται η θέση του. Σε αναμονή για νέο τεχνικό, με αβέβαιο ρόστερ, χωρίς πλάνο προετοιμασίας, με κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο ΕΑΚΚ, χωρίς βοηθητικό για ακόμη μία χρονιά, με σοβαρά οικονομικά κι οργανωτικά προβλήματα τι βλέψεις να υπάρχουν; Αυτές θα αρκεσθούν στις εκκλήσεις για διαρκείας μέσα στο καλοκαίρι και στον ορισμό ‘καλού’ διαιτητή κάθε αγωνιστική το χειμώνα. Κρίμα…

Ας αντιληφθούν οι εμπλεκόμενοι ότι ο ΑΟ Κέρκυρα δεν αξίζει τέτοιας μοίρας καθώς πρόκειται για το σύλλογο που έχει μεγαλώσει και γαλουχήσει γενιές Κερκυραίων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. Αν κατεβάσουν όλοι λίγο ‘τη μύτη τους’ κι αν παραμερίσουν τον εγωισμό τους , μπορεί το αύριο να είναι καλύτερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου