Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Βασίλης Μηλιώτης με την Εθνική ομάδα στους «16ους Μεσογειακούς Αγώνες»

Ιστορικές στιγμές ζει η Κερκυραϊκή πυγμαχία και απόλυτα δικαιολογημένα, μιας και ο ένας από τους τέσσερις πυγμάχους που προκρίθηκαν στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες, είναι ο Βασίλης Μηλιώτης, αθλητής του πυγμαχικού αθλητικού ομίλου της Κέρκυρας(Π.Α.Ο. Κέρκυρας).


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Πεσκάρα της Ιταλίας έκανε γνωστούς τους αθλητές που θα λάβουν μέρος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, οι οποίοι είναι οι:
Βασίλης Κονταξής (54κ.)
Ιωάννης Μηλιτόπουλος (81κ.)
Παναγιώτης Τρικαλιώτης (75κ.)
και Βασίλης Μηλιώτης (69κ.)

Οι διεθνείς μας θα αναχωρήσουν για την Πεσκάρα στις 22 του μήνα και θα καταλύσουν στην πόλη Λουτσιάνο, όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.Στους Μεσογειακούς εκτός από τον Μηλιώτη ανακοινώθηκε ότι Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας και προπονητής του τοπικού συλλόγου Χρήστος Μοσχάτ ο οποίος θα παραβρεθεί και στο τελικό κάμπινγκ προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία από 10 – 20 Ιουνίου .


Τέλος της Ελληνικής αποστολής θα ηγηθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος Κωνσταντινίδης. Όσον αφορά τα αγωνίσματα, ακολουθούνται όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλαδή θα διεξαχθούν απλό και ομαδικό σε άνδρες και γυναίκες

Οι Μεσογειακοί Αγώνες έγιναν για πρώτη φορά το 1951 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου με συμμετοχή 10 χωρών και 734 αθλητών (μόνο άνδρες), Στη Πεσκάρα η 16η διοργάνωση ξεκινά στις 26 Ιουνίου και τελειώνει στις 5 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου