Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Ο Μάκης Λεπενίτσης παραμένει φαβορί για πρόκριση στο Παγκόσμιο


Στην πρώτη γραμμή…

Μια ακόμη νίκη, ίσως την πιο σημαντική στην καριέρα του κατάφερε ο διεθνής Κερκυραίος πυγμάχος Μάκης Λεπενίτσης στο τουρνουά της Άρτας που έγινε το περασμένο Σάββατο 20 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟ Κέρκυρας αν και είχε αντίπαλο τον διεκδικητή της κατηγορίας των 60 κιλών και κάτοχο του τίτλου για το 2008 Άγγελο Καραλή, αθλητή του Τοφαλου Πατρών, επικράτησε άνετα και στους τρεις γύρους του αγώνα παίρνοντας δίκαια τη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο του δόθηκε η δυνατότητα να παραμείνει το φαβορί στην κατηγορία του και να ελπίζει στη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη στο Μιλάνο .
Στο τουρνουά πήρε μέρος και ο Σωτήρης Νικολούζος ο οποίος όμως δεν τα κατάφερε με αντίπαλο τον Ανατολάκη , αθλητή της Παναχαϊκής χάνοντας στα σημεία με μικρή διάφορα.
Τέλος από σήμερα βρίσκονται στην Πεσκάρα της Ιταλίας ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής Χρήστος Μοσχάτ καθώς βέβαια και ο Βασίλης Μηλιώτης ο οποίος θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος στην κατηγορία των 69 κ στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου