Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΤΕΝΝΙΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ



Φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις...

O Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας, όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, πρωτοπόρος πάντα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στο νησί μας φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του ( Ρωμανού 4 ) τις παρακάτω αθλητικές συναντήσεις :

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ. ΕΝΩΣΗΣ

Το πρωτάθλημα αυτό πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κέρκυρα με μεγάλη συμμέτοχη αγοριών και κοριτσιών από τη Βορειοδυτική Ελλάδα με 5 κατηγορίες ηλικιών 10 – 12 – 14 – 16 και 18 ετών. Η διάρκεια του είναι δυο ήμερες ( 20 & 21 Ιουνίου ).

2. 1ST SENIORS INTERNATIONAL TENNIS CHAMPIONSHIP

Μεγάλη επιτυχία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας που κατάφερε να αναλάβει τη διοργάνωση του Διεθνές τουρνουά Βετεράνων για πρώτη φορά στην Κέρκυρα. Το ανωτέρω Τουρνουά είναι ενταγμένο στη Παγκόσμια κατάταξη και η διάρκεια του είναι έξι ήμερες ( 23-28 Ιουνίου ).

3. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΕΦΗΒΩΝ 2009
(I.T.F. JUNIOR CIRCUIT 2009)

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του για 14 συνεχή χρονιά,, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Εφήβων «ITF JUNIOR CIRCUIT”, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).
Το ανωτέρω διεθνές τουρνουά είναι ενταγμένο στη παγκόσμια κατάταξη, με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από 13 έως 18 ετών.

Η διάρκειά του είναι επτά ημέρες (6-12 Ιουλίου 2009), κατά τη διάρκεια των οποίων, θα διεξάγονται αγώνες πρωί και απόγευμα.
Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, με τους προκριματικούς αγώνες και η λήξη του την Κυριακή 12 Ιουλίου, με τους τελικούς αγώνες και την απονομή των επάθλων.
Οι διοργανώσεις αυτές συντελούν στην προβολή και ανάδειξη τόσο του αθλήματος της αντισφαίρισης, προάγοντας παράλληλα τα αθλητικά ιδεώδη, γεγονός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την αθλούμενη νεολαία του νησιού μας, όσο και στην τουριστική και πολιτιστική προβολή του νησιού μας.
(http://www.corfutennisclub.gr/ - http://www.lawntennisclub.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου