Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - Ίσσος Χλομού Δήμου Μελιτειέων»


Ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά του «10ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach handball» που διεξήχθη στον Ίσσο Χλομού του Δήμου Μελιτειέων το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου.

Κατά γενική ομολογία παραγόντων, θεατών και αθλητών, οι διοργανώσεις «meliticup” είναι μακράν οι καλύτερες και οι πλέον οργανωμένες διοργανώσεις! Όλες οι ομάδες, οι παράγοντες των αγώνων (κριτές- διαιτητές – παρατηρητές) συνεχάρησαν το Δήμο Μελιτειέων και έδωσαν εκ νέου ραντεβού για την νέα αγωνιστική περίοδο!


Από την μεριά του ο Δήμαρχος Μελιτειέων κ. Λειβαδιώτης ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα στην όμορφη και φιλόξενη παραλία του Ίσσου, ευχαρίστησε επίσης τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που στήριξε τις προσπάθειες του Δήμου, τους εργαζόμενους στον Δήμο που υπερέβαλλαν εαυτούς έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των διοργανώσεων και τέλος όλους τους επισκέπτες στην παραλία για την προτίμηση τους, υποσχόμενος ότι οι προσπάθειες για βελτίωση των υποδομών θα έχουν συνέχεια!
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής για την στήριξη τους και στο Πανευρωπαϊκό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και στον Γεώργιο Ρίζο, χορηγό του τουρνουά «meliticup 09» Τους απονεμήθηκε δε αναμνηστικό- συλλεκτικό μετάλλιο. Αναμνηστικό μετάλλιο απονεμήθηκε επίσης στους Σπύρο Παληκυρα και Νίκο Πέρρο - καθηγητές Φυσικής Αγωγής - για την όλη τους συνεισφορά στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων στον Ίσσο, όπου παρεπιπτόντως να αναφερθεί ότι στις 26,27 και 28 Ιουνίου διεξάγεται το Πανελλήνιο τουρνουά «adidas beach Soccer League».

Επίσης ευχαρίστησε την σχολή χορού «Χοροκίνηση» της Χριστίνας Οικονόμου, αφού επί τρία συνεχόμενα χρόνια καλύπτει το καλλιτεχνικό μέρος των διοργανώσεων με τα όμορφα χορευτικά σχήματα! Τον Όθωνα Μιχαλά, με του οποίου την συνεισφορά - μέσω του διαδικτύου- στο αθλητικό γεγονός έχουν πρόσβαση εκατοντάδες φίλοι του αθλήματος από όλο τον κόσμο (live Streaming), καθώς και το Σπύρο Ρίγγα για την ηλεκτρονική του υποστήριξη









Η τελική κατάταξη
ΑΝΔΡΩΝ
1. CTS ATHENS POLITEIA
2. Café café SUMMER 04
3. ACROPOLIS BHB TEAM
4. GINIS ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
5. VAMOS 2005
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ CAFÉ BAR BELVEDERE
7. IONIKOS BOJO CLUB

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
2. ΝΕΜΕΣΙΣ
Καλύτεροι τερματοφύλακες αναδείχθηκαν οι Γαϊτάνου (Νέμεσις) και Γουργούμης (Café café Summer 04) ενώ MVP των αγώνων ήταν οι Πετρίδης (Café café Summer 04) και Συζίνου (Ν. Ιωνία)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες μεταδόθηκαν μέσα από το διαδίκτυο (Live Streaming) από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.meliticup.gr. , στην οποία ήδη έχει αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το οποίο καθημερινά ενημερώνεται. Την επιμέλεια της φωτογράφησης είχαν μέλη της «Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας» και ο Λουκάς Ζιάρας.

Μετά το «Meliticup ‘09», το καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει επιπλέον τα εξής επίσημα τουρνουά
19-21 Ιουνίου Ράχες Φθιώτιδας
26-28 Ιουνίου Στύρα Ευβοίας
3-5 Ιουλίου Αγιόκαμπος Λάρισας
10-12 Ιουλίου Βράχος Πρέβεζας και τέλος το
FINAL 4 στις 25 και 26 Ιουλίου στο «Καράβι Σχινιά» στον Μαραθώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου