Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΜΠΙΤΣ ΣΟΚΕΡ

« Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός» - 3η φάση Παραλία Μαραθιάς- Μάλτα (Δήμος Κορισσίων)


Παρούσα η Εθνική…

Με δυνατές αναμετρήσεις και όμορφα γκολ συνεχίζεται η Γ’ φάση του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer», στην πανέμορφη παραλία Μάλτα Μαραθιά του Δήμου Κορισσίων η οποία ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Όσο προχωρούν οι αγώνες, τόσο και ανεβαίνει το "θερμόμετρο" καθώς οι ομάδες που παίρνουν μέρος στα τουρνουά τα δίνουν όλα, διεκδικώντας μία προνομιούχο θέση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από 25 έως 30 Αυγούστου στη Μύκονο.
Όπως και στους αγώνες της Β’ φάσης που έγιναν στην παραλία Επανομής στις εγκαταστάσεις Beach Bar "ΑΛΑΤΙ" έτσι και στην παραλία Μάλτα Μαραθιά που βρίσκεται περίπου 30 χλμ. νότια της πόλης της Κέρκυρας, λειτουργεί ηλεκτρονικός πίνακας που διευκολύνει την παρακολούθηση των παιχνιδιών από τους φίλους του αθλήματος που πλημμύρισαν τις εξέδρες του γηπέδου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουλίου με τους ημιτελικούς, τον τελικό και με αγώνα επίδειξης της Εθνικής ομάδας με ομάδα All Stars της διοργάνωσης που θα μεταδώσει απ' ευθείας το NOVA SPORTS 2 (16.00).. Η Εθνική θα αφιχθεί στην Κέρκυρα με επικεφαλής τον αρχηγό Δημήτρη Σαραβάκο, τον Κώστα Φρατζέσκο και τα άλλα μεγάλα αστέρια της .

Η Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορισσίων και με την υποστήριξη της Νομαρχίας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. 'Ψυχή' της διοργάνωσης είναι ο προπονητής - παίκτης της ομάδας Αναγέννηση Περιβολίου, Νίκος Πετρίδης. Τους αγώνες διευθύνουν οι διαιτητές: Φίλιππος Ντόβας, Μπάμπης Βλάχος και Ηλίας Χειμαριώτης. Γιατρός του τουρνουά είναι ο Αλέξανδρος Καββαδίας.

Περισσότερα στοιχεία για τα παιχνίδια υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης (www.beachsoccer.gr) .
Επίσημος προμηθευτής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2009, είναι η εταιρία αθλητικών ειδών PUMA, ενώ υποστηρικτής των αγώνων είναι η SONY ERICSSON.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου