Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

ΚΓΣ: Με υψηλούς στόχους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - ΝεανίδωνΞεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και Συνθέτων Αγωνισμάτων Παμπαίδων (έξαθλο) – Παγκορασίδων Α΄ (πένταθλο) όπου ο Κερκυραϊκός ΓΣ συμμετέχει με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες που έχουν υψηλούς στόχους.

Συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ θα λάβουν μέρος η Λορέλα Μάνου και ο Γιάννης Κότσης, στο άλμα σε ύψος η Ναταλία Νικοπούλου και στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια ο Βαγγέλης Μαρτζούκος. Απούσα την τελευταία στιγμή δήλωσε η Αντωνία Δαφνή στο άλμα τριπλούν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 800 έφηβοι και νεάνιδες από 118 σωματεία όλης της χώρας.
Οι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πιάσουν τα όρια πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που θα γίνει 23-26 Ιουλίου στο Νόβισαντ της Σερβίας. Μέχρι στιγμής το όριο για τη συμμετοχή τους έχουν πετύχει 5 έφηβοι και ισάριθμες νεάνιδες μία εκ των οποίων είναι η Λορέλα Μάνου με την επίδοση της 4μ στο Ολυμπιακό μίτινγκ της Θεσσαλονίκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου