Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ναυσίθοος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών


'Χρυσός' ο Γκιόκας !

Εξαιρετική αρχή για τον Γιάννη Γκιόκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ(14-18 Ιουλίου) με τον νεαρό αθλητή να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ελεύθερο στην πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

Ο ταλαντούχος κολυμβητής αν και είχε επιστρέψει από την Πράγα όπου αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων με την Εθνική ομάδα, τα ξημερώματα (4 το πρωί), κολύμπησε μετά από λίγες ώρες στους προκριματικούς, περνώντας στον τελικό με την καλύτερη επίδοση(53.28).
Στον απογευματινό τελικό επικράτησε σχετικά άνετα, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 51.99.Την τριάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι: Ανδρεαδάκης ( 52.76) και Κόντιζας(52.94).
Στο ίδιο αγώνισμα αλλά στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Καββαδίας που αν και βελτίωσε την ατομική του επίδοση κατατάχθηκε στην 18η θέση σε σύνολο 38 αθλητών με χρόνο 1.02.35
Η Κωνσταντίνα Μορφακίδου στα 50μ πρόσθιο ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ δεν κατάφερε να βρει τον καλό της εαυτό και με μέτρια επίδοση(39.88) έμεινε πίσω στην κατάταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου