Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ασημένιο μετάλλιο ο αθλητής του Ναυσίθοου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών


'Σαρωτικός' ο Κουσουνής !

Ο Άγγελος Κουσουνής μετά από εξαιρετική συνολικά εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας στη διάρκεια της 2ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγοριών.

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί για τον κολυμβητή του Ναυσίθοου ο οποίος από τη διαδικασία των προκριματικών έδειξε ότι δεν αστειεύεται και παρουσιάστηκε αποφασισμένος να ανεβεί στο βάθρο.
Κάνοντας ατομικό ρεκόρ 1.06.04(προηγούμενο 1.06.89) προκρίθηκε με την 2η καλύτερη επίδοση στον τελικό αφήνοντας ελπίδες για μία διάκριση το απόγευμα. Ο τελικός όπως αναμενόταν ήταν δύσκολος αφού οι χρόνοι ήταν κοντά και οι περισσότεροι διεκδικούσαν ένα μετάλλιο.
Ο Κουσουνής αν και αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε ένα τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος έμεινε ψύχραιμος και προσηλωμένος στο στόχο του. Σημειώνοντας για δεύτερη φορά ατομικό ρεκόρ (1.05.11) μπόρεσε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου πίσω από τον Καϊσαρλη του ΟΕΑΝΑ ΒΟΛΟΥ.

Εκτός τελικού έμεινε ο Σπύρος Ριγανάς στα 100 πρόσθιο που ενώ ξεκίνησε καλά δεν είχε αντίστοιχα καλό δεύτερο 50άρι. Παρόλα αυτά σημείωσε ατομικό ρεκόρ (1.18.94).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου