Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Μετρά επιστροφές…

Ανεβαίνει σταδιακά ο ρυθμός της προετοιμασίας του ΑΟ Κέρκυρα που συνεχίστηκε απρόσκοπτα για μία ακόμη ημέρα στα γήπεδα των εγκαταστάσεων Καζιάνη στο λιβάδι Ρόπα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, το πρωί το βάρος πέφτει στη φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τη μπάλα σε μία ευχάριστη ποικιλία ασκήσεων Στα σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνεται η επιστροφή του Σίλβα Μάτος που προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του όπως επίσης η επανεμφάνιση δύο ποδοσφαιριστών των οποίων έληξαν τα συμβόλαια αλλά όπως φαίνεται θα συνεχίσουν κανονικά με τη φανέλα του ΑΟΚ.


Αρχικά, ο Φαμπρίς Ρεπερνέ επέστρεψε από τη Μαρτινίκα έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως μετά την αρθροσκόπηση στην οποία είχε υποβληθεί μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Εμφανίστηκε με πολιτικά, δεν προπονήθηκε αλλά είναι σε αναμονή του αυριανού ραντεβού με τον Σπύρο Καλογιάννη για να συμφωνήσουν την παράταση της συνεργασίας για ένα χρόνο ώστε να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Νάουσα. Επίσης ο νεαρός Κώστας Μάμαλος έκανε την πρώτη του προπόνηση και κατά τα φαινόμενα θα ανανεώσει και αυτός. Τέλος, ο Ιμπραήμ Σουαρέ έδωσε σημεία ζωής κι αναμένεται να βρίσκεται στην Κέρκυρα τη Δευτέρα.
Από εκεί και πέρα καμία εξέλιξη δεν υπήρξε ούτε στο θέμα Πελαγία αλλά ούτε και στα μεταγραφικά. Ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο και πριν την αναχώρηση της αποστολής να υπάρξουν νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου