Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΝΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε η σεζόν με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο ΟΑΚΑ


'Χάλκινη' η Δημουλή

Με συμμετοχή σε 3 τελικούς και συγκομιδή ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο, μια 5η θέση στα 100μ ύπτιο και μια 8η θέση στα 100μ ελεύθερο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2008-2009 για την ομάδα κολύμβησης του ΝΑΟΚ.

Για άλλη μια χρονιά η Κωνσταντίνα Δημουλή έδειξε ότι αποτελεί μια σταθερή και ανερχόμενη αξία στον χώρο της κολύμβησης κατακτώντας 1 χάλκινο μετάλλιο, μία πέμπτη και μία όγδοη θέση, συμμετέχοντας και στα 3 αγωνίσματά της στους τελικούς της διοργάνωσης. Αν στο χάλκινο μετάλλιό της προσθέσουμε και τα 3 μετάλλια, 1 χρυσό και 2 αργυρά, από τους Χειμερινούς αγώνες μαζί με την επιτυχία της να συμμετέχει στην Προεθνική Νεανίδων, η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Ο σύλλογος και ο προπονητής της Άγγελος Εσκιτζίογλου προσδοκούν ακόμη πολλά περισσότερα από την ταλαντούχα κολυμβήτρια και είναι σίγουροι για τις μελλοντικές της επιτυχίες.


Στην αποστολή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν και ο Μιχάλης Ξυλογιάννης στα 100μ πεταλούδα, η Στεφανία Κάσσαρη στα 50μ και 100μ ελεύθερο και η πρωτοεμφανιζόμενη Σοφία Μουλίνου στα 100μ και 200μ ύπτιο.
Οι έφοροι και το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ θεωρούν ιδιαίτερο χρέος τους να ευχαριστήσουν τους αθλητές, τον προπονητή και τους γονείς τους για τις θυσίες που κάνουν μια ολόκληρη χρονιά για να αντέξουν στην πίεση και να αναδείξουν τον σύλλογό πανελλαδικά. Επιπλέον τους εύχονται θερμά καλό καλοκαίρι, να γεμίσουν σωστά τις μπαταρίες τους και να επανέλθουν με περίσσια δύναμη για την καινούρια χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου